Wednesday, December 1, 2010

ouh! saya minat cerita seram macam ini


malam-malam macam ini
aku sepatutnya dah pergi membuta
tapi tak boleh lah
sebab dah biasa tidur lambat

masa blogwalking
tiba-tiba aku teringat pasal evil clown, Pennywise
entah kenapa aku terfikir pasal creature creepy itu
ouh!
Pennywise itu adalah monster yang disguise sebagai clown
serious shit aku cakap
bila aku tengok clown
aku akan rasa yang diorang itu senyum dengan penuh evil
walaupun sebenarnya diorang okeh sajah
kira aku ni kes trauma lah
hahaha!

filem 'It' ini adaptasi dari novel IT
hasil tulisan Stephen King
serious aku rasa nak beli novel itu (left out gila. baru nak beli -____-")
sebab aku minat lah baca cerita thriller dan saspen macam ini


dah lah hodoh, evil pula.


*****************

konon nak beli novel baru.
yang lain pun tak terbaca-baca, nak beli baru.
cett!


16 comments:

miszlullaby said...

Ni citer hantu tym ML kecik2 ni.hihi..Dulu ML rase takut gila tgk citer ni.huhu..

alinac lover said...

jemput join GA yong yer

http://www.alinacshoppe.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html

Mohd Nor Quiyyum said...

genre novel ape ko lyn?

asfira aminuddin said...

serious best ke babe? berbaloi baloi ke? hihi.

KeCiK said...

Seyes shit, dulu aku siap mengigau lepas tengok cite ni. Aku ngigau nampak clown tu kat dinding masa bangun tido.

IT bhai.

Gila horror nak mampus.

HaNTwO said...

wowww ni cite masa zaman pokcik kecik2...

eqacashperlala said...

ML: tulah.. eqa tgok kat youtube je. sian gile -_____-"

alinac: beresss :)

quiyyum: aku minat novel cerita thriller macam ni. novel cinta kurang layan. and aku minat story life. senang cerita, selain daripada teens' love and romantic

asfira: ntah lah.. tengok macam best gileee :)

kecik: ofkos ahh dowhh. aku benci tenogk mata dia

hantwo: siyes teringin nak tengok full film T.T

hans said...

hahaha
minat novel seram ker>?
tapi pic badut nih menakutkan

P/S : Kelab Bola Sepak Kalah 55 - 0.....Ini Main Bola Ker Apa? Hahahaha

hamzah ian said...

=)

eqacashperlala said...

hans: yup! memang menakutkan. benci tengok mata dia

hamzah ian: :))

miss keyme said...

knape kalo cite2 mcm nie msti nak guna muka clown kan?? mcm movie saw. besst kot. hehe

eqacashperlala said...

miss keyme: tulah pasal. nak mengubah norma clown yang funny. hehehe :p

.::MiAPPLEiSTA::. said...

crite nie best gilewp! <3 try bc novel dye. sumpah umpf! ;)

eqacashperlala said...

miappleista: tulahh. nak beli novel dieee :)

Anonymous said...

Great posting. Tidak sabar untuk membaca yang berikutnya:)

eqacashperlala said...

anonymous: thankss :))

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers