Sunday, December 12, 2010

bila bosan di rumah, mula lah berpeleseran habiskan duit

wah wah wah!
tajuk entry macam nak cakap aku ini anak jutawan kan kan kan
yelah, bila bosan kat rumah
konon-konon aku berfoya-foya shopping
habiskan beriban-riban duit mak bapak aku
padahal..

okeh!
bila dah bosan sangat kat rumah
dan bila aku sopan dan solehah gila
tak pergi jalan-jalan shopping
jadi aku habiskan masa kat rumah
dengan virtual shopping

perghh!
bunyi macam advance bukan?
hahaha!
virtual shopping yang aku maksudkan ialah
MALL WORLD!!

baiklah, mungkin aku patut boo diri sendiri
sebab baru main banda alah ini kan
yelah, sebelum ini
aku busy main Millionaire City
wah!
game nak yang melibatkan jutaan dollar
hahahaha!

benda alah ini seronok
lagi-lagi kau ada duit riban-riban
lepas itu kau shopping macam takde hal lah kan


welcome to my mall.



dan setiap kali main game
aku akan play lagu Bee Gees
oldies bukan?

aku akan repeat lagu Too Much Heaven
dengan How Deep Is Your Love berulang-ulang kali
serious aku tak pernah rasa bosan
memang two-thumbs-up-up lah lagu Bee Gees
tambah-tambah Barry Gibb itu hensem dan hensem dan hensem


love :)


hensem bukan Barry Gibb
i loike!



*************************

nak keluar shopping meh!

7 comments:

Ninaa Joyy said...

Add aku ! *jerit lompat lompat

miszlullaby said...

ML dulu asik main game pet society.ML gi hack game tu,duit ML bejuta2.ML jadi pet paling kaya.kekeke.=P

KeCiK said...

Cis kena tipu.

Cis Cis Cis Cis Cis Cis dan Cis satu lagi.

Try A Rahman Hassan or Gersang. Syahdu tak syahdu.

:)

fara said...

dlu pon ske maen mall world gak.
huhu ;P

ordinary89art said...

boooooooooooooo,,..hehehehe..jgn maraaa

lawati - sedih dan pilu

eqacashperlala said...

ninaa: add sudahh :)

ML: fuiyoo! siap hacked lagi. eqa main pet society kat myspace, so bila tak buka myspace, tak tahu dah apa jadi kat pet eqa tu. hehehe

kecik: ok ok, aku try :)

fara: best kannn

ordinary 89art: boo balik kat diri sendiri :p

akubiomed said...

Memang layan. Saya suka nyayian semula oleh Take That. Kelas video clip dia :-)

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers