Saturday, December 18, 2010

budak 20 yang berhati muda! hoyeh!

hek eleh!
tajuk entry macam nak cakap 20 tu tua kan kan kan
20 masih muda whattt
bergetah giteww
hehehe!

hari ini seronok gila sebab mak aku belikan aku dengan adik aku BARBIE!!
okeh! mak aku tak belanja lah
tapi mak aku bayarkan dulu
hehehe!
serious aku cakap!
Barbie dekat Parkson murah-murah sajah
yang 3 musketeers punya Barbie, baru RM 40++
and Barbie yang harga RM20++ pun banyak


dari kiri: Princess Rosella dan normal Barbie.
huehue!


yeay!
dapat kawan baru!
*pfft*

amacam?
berjiwa muda kan aku ni
hahaha!

*******************

nak beli Barbie as bride laaa -_____-"

34 comments:

nub said...

mana x muda nya..dah 20 pon ada barbie..haha=)

eqacashperlala said...

nub: muda kan kan kan. huehue! :p

[izzie_heart]* said...

haha kau main2 ke dengan barbie tuh? aku barbie dah simpan dalam kotak dah tak tau ape jadi

eqacashperlala said...

syahmina: aku rajin sikat rambut dia sajah. kadang2 ikat rambut kasi lawa. haha :D

hiro said...

ittew xpernah ade patung cengitu. sob2

eqacashperlala said...

hiro: alolo! kalau kau main kang, orang panggil kau donut. hahaha! :p

Anisa Hang Tuah said...

barbie

sukenyeeeee

eqacashperlala said...

anisa hang tuah: yeay! sepp!

hamzah ian said...

gua suka barbie

Ninaa Joyy said...

Beli la barbie pakai uniform sekolah ;)

eqacashperlala said...

hamzah ian: meh main barbie sama2! sepp sikett! :p

ninaa: rare gila doe. tak tahu nak cari celah mana barbie pakai baju sekolah

alinac lover said...

dpt barbie??? besh nyaaaaaaa

eqacashperlala said...

alinac lover: alahh, guna duit mak dulu. nanti bayar balik. hehehe :p

fara said...

wahhh. comel2 nye barbie awk!!!

eqacashperlala said...

fara: hehe! thank you :)

fareeza mukhris said...

yeah yeah
hidup jiwa muda!!
*tetibe

cik bihah said...

HAI2.. behsnye dah lama x beli babrbiedol..sukenye ;)

miszlullaby said...

aik..da besar2 pon dok men baarbie lagi??Ml dlu suke potong rambut barbie..=P

Ari said...

You minat barbie rupanya! It's not too late untuk minat2 barbie tau! Nampak cute je. I tak pernah ada barbie. Cuma simpan kereta hot wheels je. :p

eqacashperlala said...

fareeza mukhris: yeay!! :))

cik bihah: huuu, nanti beli la. boleh main sama-sama :p

ML: aah :) hehehe. dulu masa kecik-kecik pun eqa suka gunting rambut barbie

Ari: hehehe! i tak pernah ada hot wheels. tengok kat kedai, style juga hot wheels :)

asfira aminuddin said...

babe??? dah 20 tahun pun ada barbie? haha. lawak la u ni. i da puas men kecik2 dulu :d

eqacashperlala said...

asfira: hehehe. i tak main sangat pun. i suka beli :)

cik cira said...

saye xpnh mmiliki barbie...huhuhu...

eqacashperlala said...

cik cira: alaaa, takpe. mane tahu satu hari nanti ada orang bagi you barbie :)

Mohd Nor Quiyyum said...

nk 1! comeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!

eqacashperlala said...

quiyyum: tak dapat laaaa. hehehe :p

Mawar Merah said...

Kira akak lg muda la.. akak umur dh 25thn, tp akak suke beli citer Barbie tgk. akak ada dvd Barbie in Swan Lake, Barbie as Rapunzel, Barbie in the nutcracker, fairytopia 1 & 2, Mariposa. Byk lg la. Nak pinjam? Hehe

♥ cik mija ♥ said...

wah....suka barbiee ek??i suka tguk ceta dia..yg cartoon tu..yang selalu di tv3..hihihi..xda duit nak beli doll

Halia Kentang @ Annpaan said...

mmg suka kumpul barbie ea??
comel2 je kn mereka2 itu
hehhe

Sophie Al-yahya said...

hah? biar betul?
masih main barbie? okk..mmg berjiwa muda..hehehehe...

Sophie takut skit dgn barbie..ngeeee...suke pikir bukan2..

miszlullaby said...

darling,Ml tag awak =D

eqacashperlala said...

mawar merah: wah! boleh geng ni. nak pinjam! :p

cik mija: suka tengok barbie! comel. hehe. takpe2, mahu tahu ada rezeki nanti dapat doll free :)

halia kentang: tak kumpul laaa. sebab tak mampu nak banyak-banyak. ni pun beli sebab ada duit lebih je, takdelah sampai nak habiskan duit kumpil barbie :)

sophie al-yahya: hehe. haaa, tapi kadang-kadang pernah jugak rasa takut bila nak tidur. takut barbie itu hidup :0

fyda razak said...

adik saya da stop main barbie. awk bile lagi~

eqacashperlala said...

fyda razak: hurmmmm..ntah! hehehe :D

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers