Saturday, December 4, 2010

GA "kalau saya shopping di AlinacShoppe"


ouh!
saya sangat bertuah sebab cik Yong mengajak saya join GA beliau
banyak sangat barang yang best untuk di usha tahu :)

baiklah, ayuh tengok syarat-syarat penyertaan

-follow blog Alinac Shoppe & Alinaclover.
-terbuka kepada semua jantina (lelaki/perempuan) dan beralamat di Malaysia.
-buat satu entri dan nyatakan produk/barang apa yang korang mahu dapatkan di Alinac Shoppe berserta sebab bermula dengan ayat "KALAU SAYA SHOPPING DI ALINAC SHOPPE...... " (barang/produk bole je pilih kat blog Alinac Shoppe)
-tampal gambar :: GIVEAWAY "KALAU SAYA SHOPPING DI ALINAC SHOPPE" :: pada entri tersebut dan juga sidebar anda.
-tinggalkan link anda pada komen di entri ini
-Tarikh tutup 10 Disember 2010 pada pukul 12 malam.
-Pemenang dipilih secara rawak oleh Alinac sendiri.
-Pengumuman pemenang akan dibuat pada 12 Disember 2010 -Hadiah "Misteri ".

senang bukan?
baiklah, kalau saya shopping di Alinac Shoppe, saya mahu Alina Dress kerana dress ini akan membuatkan saya nampak feminin dan saya sangat sukakan dress :)



********************

sejak akhir-akhir ni asyik nak beli dress je :p


6 comments:

miszlullaby said...

wahh~best ni!!ML nak join gak GA ni..tapi busy sgt la..isk isk..aritu pun cik alinac da suh join.hehe..eqa sihat?=)

eqacashperlala said...

ML: jom join!!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

chumell je gaunnn tu!!! :D

alinac lover said...

hoaaa..thanks join darling!

penyertaan diterima yer~

eqacashperlala said...

fifiey: cantik kannn

alinac lover: welcome :))

alinac lover said...

oke thanks join ek

sila check link disini ya

http://www.alinaclover.com/2010/12/last-update-giveaway-kalau-saya.html

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers