Wednesday, December 29, 2010

gegurl pun suka bola tahu!

siapa kata gegurl macam ai tak tengok bola?
ai tengok okayyy
ai suka tengok skill pemain atas padang
atau lebih tepat, ai suka tengok PEMAIN atas padang

okeh!
cukuplah menggedik
over pula dah rasa
hehe

serious aku cakap, aku tak minat bola
TAPI
aku layan bola bila ada player yang aku minat sajah
itu pun, aku tengok player sajah lah
game aku tak tengok
hehehe!

macam tadi, aku tak tahu pun piala suzuki aff itu start pukul berapa
masa aku sedang rajin menyidai kain
aku dengar lah budak-budak perempuan bersorak
dari bilik tv di basement 1

bilik aku tingkat 4 okeh
boleh dengar jerit pekik dari basement
sampai ke floor aku
terel tak terel perempuan punya sokongan terhadap bola?


bukti kukuh!
banyak kan selipar para penyokong bola wanita


bukti lagi!


bilik tv kat hostel aku ini ada dua
satu ada Astro, satu lagi takde
jadi,
perempuan-perempuan dalam bilik tv takde Astro akan jerit pekik dahulu
barulah perempuan-perempuan dekat bilik tv ada Astro jerit pula
yelah, Astro kan lembab sikit
jadi, jerit pekik itu akan jadi super kuat dan super bising
style bukan?


girls, it's TsuFahmi season!!


terel kan Khairul Fahmi ini?
dia lah objektif utama kenapa aku tengok bola tadi
aku tengok ramai yang tweet pasal dia
so, aku pun jadi hyper nak tengok dia ini beraksi

tapi kan kan kan
dia dah ada girlfriend
jari runcing giteww
aku dah puas baca entry 'How I Met Your Incik Apex'
oleh awek Khairul Fahmi ini
kalau korang nak stalk blog awek dia
awek dia cantik okeh!
muka ala-ala Sasha Bashir
untung Khairul Fahmi dapat dia
dan dia pun untung dapat Khairul Fahmi

sebagai kesimpulannya
aku tengok bola kerana pemainnya
sekian, terima kasih.


************************

nak juga pakwe football player :p

18 comments:

nub said...

tahnia malaysia!!


salut aa pmpuan2 penyokong.hahak

Anisa Hang Tuah said...

goalkeeper hensem
hahahaha


tahniah malaysia

Anis H said...

yaaaa...caya la iqa...gugurl tua ni pun suka tengok bola...

eqacashperlala said...

nub: hahaha! terel kan penyokong perempuan

anisa: yup! memang hensem. bertuah cik Elia dapat dia

Mak Teh: yeay! sep sep!

miszlullaby said...

ML xsuke tgk bola..kikiki...tp kawan ML suke tgk bola.So ML tau la pkembangan bola...

Mohd Nor Quiyyum said...

apek tu ensem ke?

Rara Nasiha said...

salute malaysia. awek dia comel. :)

Amirrah Zawani said...

mak aih byk gila selipar...
haha!! samalah dulu tgk world cup pun sebab pemain ensem.. padahal tak minat bola pun :)

Elia Si Jejariruncing said...

waahh..sy mmg brtuah

thanks anyway..love ur blog..i will follow 4 sure

balqish jaffri said...

gile gigih!!!ko ye teringin nk jd gf dia, perlu la kau cari info in detgail kan??smp awek dai pnye blog pun ko jmp!

GIGIH!

p/s: aku sentap dengan kau!

eqacashperlala said...

ML: hehehe! sama lah kita. tak minat sangat bola. :p

quiyyum: bagi aku dia hensem. :D

rara nasiha: yes! saluta habis. comelkan awek dia :))

Elia: OMG!! cik Elia komen blog kitewww. :p awak memang bertuah sangattt. thank you anyway :))

bal: hehehe! stalk si Fahmi, last-last terjumpa blog awek dia. aaaa, aku bukan perampass. aku takmo lah pake orang. sentap ke you nyahhh :p

eqacashperlala said...

amirrah zawani: ni baru sikit yang turun tengok tv. hehehe! pemain adalah tarikan utama perempuan tengok bola :p

hiro said...

fuhh..penuh..ahhaa

eqacashperlala said...

hiro: memang penuh. meh lah join, cari calon bini. huahuahua

misscthajar said...

kasut kiter pn mesti ader jgk kt situ..hehe

kiter ader tag eqa.. ^^

eqacashperlala said...

AJ: hahaha! try carik kasut AJ :p

Azni Zuhaini said...

wah. kat tekun pon cam ni gak ! kitorang sokong sampai sora pon habes. ntah ntah penggawa nak tengok bola pon x senang.ramai giler tengok!

eqacashperlala said...

azni: haha! tulah, penggawa bengang apa kitorang dok bising2 :)

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers