Wednesday, December 15, 2010

kalau dah gatal sangat, macam ini lah jadinya!

susah betul bila perasaan berbunga-bunga macam ini
hak hak hak tuih!
sila menyampah sekarang.

bila dah baik macam belangkas, macam ini lah jadinya
mula lah fikir yang best-best
kalau tak asyik gaduh, gaduh, gaduh, gaduh
bila baik sikit
asyik senyum, senyum, senyum, senyum

ouh! ouh!
ingat senang ke nak baik dan rasa happy macam ini
aku rasa dah dekat setahun lebih asyik lemau sajah
bila aku balik rumah cuti sem kali ini
rasa lah happy macam time mula-mula kapel dulu
hahaha!

wahai En.Bf, saya ada BANYAK permintaan
saya nak awak sediakan hantaran sebegini rupa
*kau ingat kau anak raja ke nak minta macam-macam!*

okeh!
ini sajah yang saya nak yaaa


1. KASUT- benda must have okeh :)


kalau ikut nafsu serakah aku, aku nak yang ini.
tapi tak sesuai nak buat hantaran kan kan kan


ini baru sesuai.



yang ini aku suka kat detailing rings tu :)



2. HANDBAG


aku minat lah pula design ini.
nampak rare sikit.



tapi aku prefer yang ini lah.
senang nak match dengan semua outfit and this one simple




3. JAM TANGAN


sesuai untuk hantaran.
tapi kurang minat steel strap



ya, this one baru type aku.
hehe!



4. CINCIN!!!


humak aii!
besarnya batu cincinnya!



simple yet gorgeous!


apa macam?
tak banyak kan?
yang lain terpulang lah nak bagi apa ya En.Bf
hehehe!

**********************

belajar pun fail, ada hati nak kahwin.
jangan menggatal sangat Rafiqah
grad dulu, baru fikir pasal kahwin!


18 comments:

Aqilah Nur said...

knpa sume guess je ni?huuu~

Ninaa Joyy said...

peh ! gua rasa lain macam je entry lu kali ni. nak cop table vvip !

[izzie_heart]* said...

yeyehhhhhh hahaha banyak demand kau tapi tak mengalahkan PGL lagi, so takpe laa kot hehehe.

ada ke orang buat handbag ngan kasut sebagai hantaran? aku tak tau punn (sebab aku tak pernah kahwin hehe)

eqacashperlala said...

aqilah: sebab minat guess collection. nampak ranggi. hehehe!

ninaa: bisa donk. kau pengapit eyh? haha :p

syahmina: ye syahmina, dah macam common dah bagi handbag dengan kasut

misscthajar said...

bestnya eqa klu dpt brol2.smua guess 2.. :)

eqacashperlala said...

misscthajar: hehe! guess ni kira affordable lagi. kalau minta coach ke, ferragamo kang macam over pula. hehehe :)

balqish jaffri said...

ala..future pharmacist x kan guess je weh!

demand kene tggi! :P
prada ke,aigner ke fendi ke marc jacobs ke :D

eqacashperlala said...

bal: hehehe. aku minat guess lah.. nampak ranggi :)

Mfs said...

apsal tak mintak banglo je sebijik..kan senang..haha XD

eqacashperlala said...

Mfs: aku baru nak minta penthouse. huehue!

Linglung said...

gatal garu dulu cik rafiqah..hehe

Ikah said...

kelakar cik eqa ni kan, tp baguslah tue, dah ada plan lam kepala..tulis siap2 bagi kat dier siap dgn brand sekali ekk..:)

miszlullaby said...

ape salahnye..Darling,ML suggest,amek dua2 la cincin tu.satu utk tunang,satu utk nikah.hik2..=)

eqacashperlala said...

Linglung: ini gatal kena orang lain garu. heeheheh. :p

ikah: hehehe. planning awal sangat kan kan kan :))

ML: betul juga kan.. untung dapat dua-dua batu besar. heehhe :p

honeyvsbee said...

uihhh berlian tuh..

eqacashperlala said...

honeyvsbee: hahaha! mampu tengok je lah, dapatnya tak tahu lagi. kena saving duet banyak2 lah gamaknya :)

... said...

as salam..
beli yang mana perlu dulu.
jangan boros sekarang.nanti tua2, lagi boros.
mungkin

:D

eqacashperlala said...

... : wasalam. hehehe. ya, betul juga tu :)

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers