Monday, December 6, 2010

azam baru, permulaan baru, kesedihan baru. salam maal hijrah



iya!
syukur pada Tuhan sebab esok insya allah dapat kita
sama-sama dapat sambut maal hijrah 1432

bila tahun baru
azam mesti baru, pendirian baru
dan mungkin keyakinan baru (ayat adik aku)

aku macam biasa
azam yang lepas tu tercapai 30% sajah
kira okeh lah kan
daripada tak tercapai langsung kan

dan sempena maal hijrah
aku telah melakukan satu perubahan yang
aku rasa sangat aku kesalkan

aku tukar facebook aku ke new profile
damn it!
arrgghh! hodoh, hodoh!
serabut!!

sumpah aku rasa tertekan gila
dah lah tak boleh switch ke old format
mahu aku tak menyesal
tulah gatal tangan sangat nak cuba segala yang baru -____-"


klik untuk tumbesaran bagai johan.


nampak tak? nampak tak?
segala tagged photos dia nak display kan kan kan
dah tu, info kita kat atas sekali
BENCI!


**********************

SALAM MAAL HIJRAH 1432.

semoga umat Islam terus maju! :)

14 comments:

meaw said...

salam maal hijrah, moga2 tahun ni lebih baik dari tahun lepas ;)


sama dengan aq ,fesbuk aku pon sengal,ingat cantek la nak p change,tgk2 ampeh !huhu...tak leyh reverse da kew eh?huhu...tak cantek dot

eqacashperlala said...

meaw: salam maal hijrah. insya allah.

tahu takpe. menyesal kot. aku dah msg fb team, bagi option untuk tukar ke old format.

Leya said...

eqa, salam maal hijrah juge!! =)

eqacashperlala said...

leya: thanks :)

haysaku (",) said...

salam maal hijrah eqa. ^^

style fb yg bru 2 mmg hodoh! x bes lgsung.sep bek aq x tukar fb tuu. hahah.

eqacashperlala said...

ukasyah: salam maal hijrah. tulah..menyesal akuu

HonEyBuNNy said...

salam maal hijrah..ila pun ada cuba gk fb baru tu...hehehhe..yg lma best ag kn..huwawwaa

akubiomed said...

Salam perkenalan. Salam awal Muharram semoga esok bermula azam baru :-)

miszlullaby said...

betul la eqaaaaaaaaaaaaaaaa..ML pun stress dengan fb tu.Gatal sgt tangan gi tekan,sekarang dah pening dengan keserabutan fb sendiri.Haihhh...

Salam maal hijrah eqa.=)

eqacashperlala said...

honeybunny: tulahh. yang lama simple je

akubiomed: salam maal hijrah! :)

ML: tulahhh ML. eqa pun stress.
salam maal hijrah juga :)

Anisa Hang Tuah said...

salam maal hijrah yaa
:)

eqacashperlala said...

anisa: salam maal hijrah :)

Ninaa Joyy said...

hahahaha. nasib baik aku tak gatal tangan. sila jealous dengan profile LAMA saya :D

eqacashperlala said...

ninaa: vavi doww fb.

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers