Tuesday, December 7, 2010

acara untuk sukan kali ini: BlogLarian



tag lagi!
kali ini aku di tagged oleh aidil, member sekolah rendah dahulu kala
ya aidil, kau memang TERBAEK :)

okeh!
aku selalu juga tengok update blog rakan-rakan aku
pasal BlogLarian ni
tapi aku tak tahu lah pula apa benda itu en en en

jadi, bila aku dah selongkar BlogLarian
baru lah aku faham tujuan dan objektif segment ni

baiklah
aku kena lengkapkan slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)

jadi, ini lah dia slogan aku:

saya suka berblogwalking kerana saya boleh meninjau kreativiti blogger lain serta boleh kenal ramai kawan.


jadi dengan ini, saya tag:


************************

style lah segment ni kan kan kan

17 comments:

hans said...

owh
thanks tag
tapi den dah ada orang lain tag dah before nih

P/S : Kisah Dongeng Telefon Awam Dan Telefon Bimbit

miszlullaby said...

ooo..itu maksud bloglarian..ingat kan apelah tadi..hihi..=)

eqacashperlala said...

hans: ouh ouh yeke. takpe :)

ML: tulahh. eqa pun baru paham :))

asfira aminuddin said...

wah! siap kena lengkapkan slogan. susah tuu.

eqacashperlala said...

asfira: alaaa, slogan biasa2 je ok :)

Mohd Nor Quiyyum said...

ade org tag ak tp ak x fhm

lost
haha

eqacashperlala said...

quiyyum: benda ni senang je. nnty boleh up trafic :)

hiro said...

blogkopian ade? budak2 gemar kopi..ahhaa

Linglung said...

saya suka blogwalking kerana saya tidak perlu berjalan ketika berwalking..mudah!!

eqacashperlala said...

hiro: aku tak suka kopi

linglung: style slogan kauu :p

hamzah ian said...

best gak ada mende ni..

eqacashperlala said...

hamzah ian: yup! join aaaa

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dan ffiey boleh kenal eqa jugak;D

eqacashperlala said...

fifiey: hehehe. thanks :) me too

NeenaAnuar said...

Hi dear..

Thanks for visiting & following my blog.. will link yours too! :)

eqacashperlala said...

neena anuar: welcome :)

alinac lover said...

yong da join hehe

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers