Sunday, December 5, 2010

ayuh ke New Zealand!

*sila baca dengan nada iklan radio*

mahukan keseronokkan berganda?
mahukan pengalaman bercuti di luar negara?
mahukan keriangan bersama keluarga?

jadi apa tunggu lagi
ayuh ke New Zealand!!!!!

kenapa mesti New Zealand?
kerana Air Asia sedang mempromosi Xperience New Zealand.
anda harus booking tiket segera yaaaaa
kerana hari ini merupakan hari terakhir promosi tambang murah ke New Zealand
iaitu harga bermula dari RM199
dan, anda akan terbang ke New Zealand pada 1 April 2011-10 November 2011

hurm..
apa yang menarik dekat New Zealand yaaaa??
New Zealand merangkumi 3 pulau utama: North Island, South Island dan Stewart Island
banyak tempat yang menarik dekat New Zealand ini
antaranya Invercargill South NZ di mana sesuai untuk mereka-mereka
yang suka-gila-lah dekat aktiviti luar pintu (outdoor)
dari Stewart Island, bolehlah naik ferry untuk ke
tempat-popular Rakiura National Park


Rakiura National Park.


dan dan
bagi mereka yang sangat skema dan art lovers
boleh lah singgah dan mampir ke Dunedin NZ
kat Dunedin ini anda boleh lah lihat Scottish heritage
rumah-rumah Victorian, 19th century castle serta..
boleh join whale-watching tours
haaa, kat Malaysia mana ada whale kan kan kan


Dunedin.


apa tunggu lagi, ayuh tempah tiket
dan terbang ke New Zealand yahooo!!!


*********************

aku teringin gak nak pergi NZ :)


6 comments:

scLet0r said...

hee.. memang dlm mimpi jlaa .kalo sy nk gy sne .. :D

eqacashperlala said...

scletor: hehehe! i punnn.. :p

miszlullaby said...

amboii..kerja dengan air asia ke darling oii??hehehe...citer psal new zealnd kan..ML teringat best friend ML sorg ni,die ade suke sorang budak laki ni bertahun tahun lamanya.Tapi maybe budak laki tu xtau.budak tu study dekat NZ ar.baru2 ni,die citer kat ML,budak laki tu bakal bertunang...isk isk..

tetibe mood sedih plak ek?sorry la eqa.kekeke =P

eqacashperlala said...

ML: yeke.. siannya kawan ML tu. anyway, eqa tengah promote churpchurp eqa :)

Ninaa Joyy said...

lu belanja ?

eqacashperlala said...

ninaa: bisaaaa

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers