Saturday, May 1, 2010

umur jagung sudah setahun



setelah bertungkus-lumus selama lebih kurang 2 minggu,
tamat sudah peperiksaan untuk sem dua ini

maknanya, sudah setahun jagung dah kat bumi USM ni
kejap sajah rasa setahun tu
pejam, pejam, pejam, pejam, celik
dah setahun da kat USM

hesh!
macam-macam dah jadi selama setahun kat sini
dari mula-mula angkat sumpah sebagai warga USM dan
sebagai mahasiswi farmasi
sehingga lah sebagai akak senior sem depan :)

hasil penghenti masa lah yang selalu ada untuk rakam segala kenangan itu

jadi, tenung lah hasilnya lama-lama
kalau cerita, panjang pula post ni


first dinner dekat USM.



semasa kursus keselamatan.
kursus ni mengajar kita untuk amek gambar time ceramah



semasa presentation public health.
tertekan kowt nak siapkan research ni.




bersama group research public health dan statistics



bersama teman sebilik, Jay-bukan nama sebenar



izzati, saya dan jay semasa majlis berbuka puasa.



semasa SUKAD di USM kampus kesihatan, Kubang Kerian.



semasa national pharmacy sports carnival, MSU



semasa melakukan pembaziran di Queensbay Mall



di Post-CNY dinner, Gurney Hotel



semasa menyiapkan projek Hubungan Etnik.
tajuk projek: pengurusan jenazah Islam.





rakan menggedik.
saya, izzah, zaty dan jay





1 comment:

AinNia said...

Akak ambik pharmacy ehh kat usm?
Uuuu bestnyaa. Btw, akak dulu ex matrik ke? Pointer akak sambung pharmacy ni berapa?

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers