Sunday, May 23, 2010

Répondez s'il vous plaît


ya!
sekarang tengah addict dengan lagu Maulana Af8 ni
tajuk lagunya: RSVP

okeh!
selalunya kita akan jumpa
dengan perkataan ni bila kita dapat invitation
ke sesuatu event

RSVP adalah singkatan bagi Répondez s'il vous plaît
ia merupakan perkataan French
yang bermaksud 'please respond' atau 'answer please'

dan part paling best sekali
masa konsert tadi
Jeffney Tilu, yang juga merupakan bekas saxophonist
bagi band Komplot ada perform juga

alahai!
kacak bergaya kowt Jeffney itu




Maulana si abang Jazz



Jeffney the sexy saxophonist!
awak panas!!

(gambar curi di myspace)


apa lagi, enjoy sajah clip konsert Maulana feat. Jeffney


video

9 comments:

Roronoa Zoro said...

woo.. suka tgk laki seksi yer??? haha.. =P

eqacashperlala said...

hehe
seksi bergaya
mestilah suka tengok :p

si ninaa joyy ! said...

abes ah eqah dah minat af. abes ahhh !

eqacashperlala said...

haha! nina, aku minat lagu sajah. tu pown sbb ade jeffney. kalau takkkk

si ninaa joyy ! said...

alasan !

coki - coki said...

ohhh.
minat mau ek ?
so peminat jazz lah nih.
sheila majid minat tak ? *merapu dah.

eqacashperlala said...

nina: ckp je lah kau jeles aku minat maulana, sbb kau pown minat die jugakk

coki2: sheila majid pown okeh jugaa

si ninaa joyy ! said...

aku tak cukop jambu nak tonton af macam kauu ! hahahaha

eqacashperlala said...

maknenye aku jambu ke?
comel tak jambu tu??
kikiki!

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers