Friday, May 28, 2010

selamat tinggal 19.. SELAMAT DATANG SI SEKSI 20 :)


wah wah wah!
aku sudah dewasa!!

seronok juga ya jadi dewasa
rasa macam dah layak sangat jadi bini orang
haha!

bila dah 20 tahun ni
rasa tanggungjawab makin besar

ecece!
cakap macam dah jadi mak orang pulakk

teringat masa aku menginjak 18 tahun
memang seronok gila kowt
time tuh dalam otak hanya fikir- 'yes! da boleh tengok movie 18PL, 18SX, 18SG'
segala yang 18 lah kan
haha!

tapi bila umur 20 ini
rasa macam dah dewasa sangat
kira, kalau nak buat apa-apa pun
macam dah boleh fikir sematangnya lah
konon!

apa-apa pun
SELAMAT MEMBESAR UNTUK RAFIQAH (wish kat diri sendiri. gila)

***************

Nina, tolong hiburkan aku dengan menjemput Maulana AF nyanyi sempena birthday party aku bisa nggak?
kita kan Best Friend Forever :))

hahaha!!



6 comments:

si ninaa joyy ! said...

dah dapat coki coki cukop aaa ! lebih pulakk ! kasi aku ukelele dulu. hahaha

eqacashperlala said...

nape kasi kau ukulele??
tolong lahh
i minat Maulana..

si ninaa joyy ! said...

whats with the maulana thingy ? -__-"

eqacashperlala said...

suare die macho mcm aku

Roronoa Zoro said...

hepi besday eqacashperlala !!!

semoga panjang umur murah rezeki... n dapat jodoh yg baik.. haha

eqacashperlala said...

zoro: thnxx
aminnn.harap2 dpt jodoh baik2

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers