Tuesday, May 25, 2010

muka kartun, tapi aku tak kisah





nah!
tengok muka aku
sumpah macam kartun

tapi abaikan muka aku itu
fokus kat shawl yang leopard print tu

terima kasih kepada cik fatin liyana untuk tutorial
cara pakai shawl ala-ala Dato' Siti
kalau nak cekidaut tutorial itu, klik sini

dah lama nak try pakai shawl macam ini rupa
nampak lain sikit
hehe!

(sian aku, baru tahu pakai shawl macam ni)

tengok tutorial itu dan
selamat mencuba!!!


4 comments:

Roronoa Zoro said...

bukan muka macam kartun.. tapi macam kawan aku..

hehehe

eqacashperlala said...

yakah??
:)

idea semulajadi said...

katne ea leh dpt inner utk shawl camtu? nk bli inner je x nk skali shawl, ade x?

eqacashperlala said...

ouh
saya beli kat pasar malam je
hehe!
ade. awk try bukak sayapunyashawl.blogspot.com ataupun lovelyzahrah.blogspot.com

blog tu byk jual inner syria je. murah2 jugak.

happy shopping ye :)

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers