Wednesday, May 5, 2010

ya, aku tahu aku siapa

sebak!
air mata perempuan aku tak boleh disembunyikan lagi
ya, semuanya salah aku
mana mungkin aku lupa yang kau hebat
kau bukan macam aku
aku ni LEMAH, HODOH!

takde salahnya kalau kau kata kau dah benci aku
takde sesalnya kalau kau cakap kau sayang orang lain
sebab kepastian dan kebenaran yang aku nak
aku tak nak mulut longkang kau
bilang yang kau sayang aku
bilang yang kau cinta aku

berterus-terang lah wahai si gila
jangan kau seksa aku macam harimau sarkas
jangan kau tekan aku semahunya
aku sayang kau lah bodoh!
kenapa kau tak nampak semua tu?
kenapa kau selalu tuduh aku?
kenapa kau sangsi dengan aku, BODOH?

menangis

kau memang manusia tak guna
kau yang buat aku jadi macam ni
kau sial!

menangis teresak-esak


sampai sini sahaja
ingatan aku untuk lelaki bodoh macam kau
sampai setakat ini sahaja
aku julang nama kau
sampai saat ini sahaja
aku sayangkan kau
sampai detik ini sahaja
jantung ini berdenyut sebab kau

sebab AKU BENCI KAU!

10 comments:

Anonymous said...

babe...whats up???

eqacashperlala said...

bal eyh? im broke up with him. he's into her ex lah

Anonymous said...

take it easy girl.. maybe he's not meant for u.. ramai lagi lelaki2 kt dunia ni might be better than him.. lebih baik break up awal dari dh ada ikatan pastu putus.. and one more thing, si dia belum tentu setia dgn u.. sbb tu cari pasal supaya putus.. btol tak..

eqacashperlala said...

yea
maybe u are rite..tp aku sygkan die
why can't he see that?

Anonymous said...

he just blind sbb maybe dia dh ada org lain.. or maybe dia sdg confused between u n his ex... kalau mcm tu, jgn buang masa for that kind of man.. its just my 2 cent.. lebih baik cari org yg betul2 sayang pada kita dari cari org yg kita sayang... gud luck gurl..

balqish jaffri said...

babe...the 1st one is me...the 2nd one its not me..btw babe...no worries cuz i always luv u..ur family too

eqacashperlala said...

to all
thanx 4 da support
maybe ade hikmah disebalik benda ni

it take a minute for him to love me
and just take a second to forget me

dan aku
selamanya ingat kat dia
sebagai orang yang banyak ajar aku
tentang cinta bodoh

[izzie_heart]* said...

eqa :(
you're worth more than that, honestly.
org yg selalu buat org lain ketawa tak deserve org yg slalu buat kau nangis...

:)

eqacashperlala said...

syahmina: thank you bebeh! aku sudah kentalkan diri aku

Anonymous said...

go gurlz.. jgn tunjukkan perempuan tu lemah... wish u all the best..

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers