Friday, August 6, 2010

sesungguhnya, mata aku memang bermasalah

bukan sekadar juling air
aku juga kurang berupaya dalam melihat jejaka-jejaka hensem
bagi mata aku, beliau hensem, macho, segak, bergaya, kacak dan hot
tapi bila aku tunjuk kat rakan-rakan aku
mereka bilang beliau tidak hensem, macho, segak, kacak dan hot

tapi yang baiknya pasal aku (puji diri sendiri sebentar)
aku bikin jejaka yang tidaklah-berapa-hot-sangat
jadi gila-hot-mamat-ni

kalau aku tiada
kasihan pada mereka yang tidak berapa hot
siapa lagi nak minat mereka selain perempuan-mata-kero seperti aku kan kan kan?

okeh!
jangan membebel
sebenarnya nak tunjuk desktop background aku
yang mempamirkan wajah jejaka-yang-dibilang-rakan-aku-sebagai-tak-hensem

MEMPERSEMBAHKAN!

Kekanda Sergio Ramos.
si kacak berambut panjang.

tehee~


okeh!
sila meluat
sekian, terima kasih


6 comments:

[izzie_heart]* said...

hahahaha eqa memang. yang die kate sexy tuh mcm hampeh je huhu.

cuba google joseph gordon-levitt. sexy x beliau? auwww!

Linglung said...

sergio ramos hensem! sbb dia main real madrid! haha

Mimi Saidi said...

hahaha...aku suka dowh

eqacashperlala said...

syahmina: comel2! bila beliau rambut pjg T.T

linglung: yea! high 5!

mimi: yes yes! i pun suke :D

Ninaa Joy said...

Apesal aku takde dekat wallpaper haaa !

eqacashperlala said...

ninaa: ala....kau tak market nak letak sebagai wallpaper. haha!

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers