Saturday, August 21, 2010

40 itu memang nombor yang style woh!



alololo
comellah hippo kat atas ni kan kan kan
Cik Fatin telah menghadiahkan saya award follower ini
thank you. thank you.

award ini khas untuk follower Cik Fatin yang ke 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80
ha....
aku yang ke-40
memang smart ah kan aku jadi follower beliau yang ke-40

aku sangatlah TERUJA bila dapat award ini kan
siapa tak teruja bila dapat award kan kan kan
satu yang aku suka tentang blog Cik Fatin ialah
blog dia kemas dan tak semak-samun
sejuk dan damai bebola mata aku membaca entry-entry beliau

akhir kata, terima kasih tidak terhingga kepada Cik Fatin untuk award ini
dan terima kasih jari telunjuk aku sebab klik untuk jadi follower beliau yang ke-40
i love both of you lah!
hehehe!


**************


muka aku umur 40 tahun nanti.
apa macam?

6 comments:

Melody Iqfa said...

wah, time kaseh juge sbb jd follower cik Fatin taw!
huhu..

eqacashperlala said...

fatin: welcome:)

alinac lover said...

waa..muka org cemana ek..hehe

eqacashperlala said...

alinac: hehe. try lah buat :)

Bunga Binti Nordin said...

ok la tu

eqacashperlala said...

bunga: ok ok

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers