Wednesday, August 11, 2010

segalanya musnah macam telur yang pecah


segala impian dan harapan aku selama ini musnah
hancur berkecai macam telur yang jatuh, lalu pecah
jadi apa yang tinggal?
cuma lah penyesalan

okeh!
cukup mengarut
aku merasa sedih
sebab aku baca dari blog Linglung dan Wan Gerrard yang BB akan diharamkan?
WHAT THE FISH?!

aku baru sajah merancang dan menabung wang untuk sebiji
BB Bold 9700 White
tapi takkan haram pula dah...
hancur musnah harapan aku
penat dah aku menabung seposen 2 hari
tapi last-last nak haramkan BB pula

haish!
aku dah lah tak buat plan B
kena usha handphone lain ni
untuk menggantikan BB yang konon-bakal-aku-beli



12 comments:

Mimi Saidi said...

sal plak haram?

balqish jaffri said...

bli je la iphone weh :)
tp yg bb tu pun bukan cmpom lg..harapan masih ade :)

Wan Gerrard said...

hehehe tapi Gerrard rasanyer tak akan di-ban kot BB ni.takpe tunggu je keputusan nanti
teruskan menabung untuk BB anda ye^^

eqacashperlala said...

mimi saidi: sebab kononnya mendedahkan identiti negara

bal: haha. iphone mcm high tech sgt je. hehe

wan gerrard: haha. derma lah sekali. klik nuff i. tehee~

lili *-* said...

HTC desire ok gak=)

*My blog*

lyn said...

y kne ban iqa???

eqacashperlala said...

lili: i akan usha. tehee~

lyn: ntah lah. konon mengancam keselamatan negara

saidatulfarra said...

Dia orang tak banned lagi, dan rasanya tak akan banned :) Tunggu jela lagi sebulan. Kumpul lagi duit bagi lagi banyak ye? Hehehe

eqacashperlala said...

kak farra: yea! saya akan giat menabung!

Linglung said...

beb..BB tak jadik kena ban kat Malaysia!! Rais yatim dah announce..so lu boleh la beli BB..hehe..cheersz :)

follow me on twitter : http://twitter.com/akulinglung

Whoopz said...

gwa syak berita ni juz khabar angin je.. saje nak jatohkan bb.. lebih kurang cerita ayam kat pasar je.. tp.. ntah le..

eqacashperlala said...

linglung: YEKE! YEAH!!!!!!!!

whoopz: mereka ini suka bikin khabar angin yang bertiup kencang.

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers