Wednesday, August 18, 2010

saya suka makan chocolates. tak kisahlah kalau gigi rongak.


okeh!
saya tipu!
mestilah saya kisah kalau gigi rongak
macam mana nak cari suami kalau gigi rongak kan kan kan

makan chocolates boleh
tapi lepas makan tu
cepat-cepat lah gosok gigi
takdelah gigi rosak lalu rongak

okeh!
cukup pasal gigi dan rongak
saya nak promote chocolates yang sangat sedap dan sangat cute

kita dah biasa sangat dihidangkan dengan pemandangan indah cupcakes kan kan kan
tapi kali ini
kita jamu mata kita dengan pemandangan atas chocolates

siapa kata chocolates tak boleh di hias?
boleh! boleh! boleh!
tak caya, tengok sini

choc d'amore ni di usahakan oleh bumiputera kita tahu
chocolates dia serious-sedap-sumpah-saya-tak-tipu
saya makan chocolates bentuk bear and smiley
alolo~
cute gila chocolates nya!

ni dia chocolate atau spesifiknya loli-choc smiley yang saya bedal masa berbuka


hi kawan-kawan!



ouch! sakit!



inalillah...



kepada sesiapa nak tempah
bolehlah buka website INI

13 comments:

Najihah Najmi said...

gigi saya rongak

Lizzie Yasmin said...

cute nye choco tue..

Linglung said...

haihhh...patut gua bukak baca entri ni mlm2..xde la kecur liur sgt!

Cheqna said...

best ke choc tu?

and ngongak tak pe, gigi palsu boleh buat kat kedai..hehe..

:-)

eqacashperlala said...

najihah: alah..rongak pun comel pe :)

lizzie: cute kan? order lah. murah je

linglung: hahaha! tahan2

cheqna: best gile! siyes tak tipu!
haha! betul2. gigi palsu ada :D

Nurulbadiah Lai said...

haih...fav saya tu..berebut pon saya sanggup asal dpt mkn choc tu....

eqacashperlala said...

nurul badiah: haha! you mmg chocs lover ahhh

ejum said...

inallilah ...cute seh :)

eqacashperlala said...

ejum: :))

PurplePolaris said...

gigi rongak guna gigi emas..shining.sure jadik tumpuan.kekekeke=pp

jum skodeng my latest entry plak.."tak rugi cinta Allah"..

n@jwamz said...

i do love chocsss too(T_T)

n@jwamz said...

Ya Allah...jgnlah gigiku rongak pulak sbb mkn coklat...huhu

kang abes..jatuh saham...ngeee just kidding la dear...

nway, slmt berbuke jap g(T_T)

eqacashperlala said...

purple polaris: hahaha! mesti saham naik guan gigi emas

n@jwamz: hehe! tak rongak lahhh.. selamat berbuka juga :)

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers