Friday, July 30, 2010

bila Rafiqah menggedik

tadi petang
aku ke bank, sebab nak bank-in duit
then, terus ke farmasi USM
sebab Syahmina nak beli hair conditioner

on the way nak tunggu bas untuk balik hostel
Clinique Star Tour 2010 tengah tour dekat USM
aku TERUJA gila
siyes cakap

mula-mula aku segan juga nak join
lepas itu, aku macam tak sanggup nak keluarkan RM30 aku
tetapi apabila Syahmina berkata


"duit boleh cari eqa"


okeh!
RM30 itu termasuk skin consultation, make over, hair styling, photoshoot and doorgift bernilai RM130
berbaloi-baloi bukan?

aku jadi teruja gila nak cuba
dan Syahmina dengan relanya
teman aku pergi tanya semua-semua lah

jadi, bermula lah sesi menggedik
aku pilih YOUNG AND CHIC look
sebab aku sajah nak tengok muka aku make up macam itu
kalau NATURAL look macam bosan
tehee~

so, lihatlah transformasi diriku
chewah! (ayat minta penyepak)


sila jangan gelak sambil guling-guling. terima kasih.




my new look.



:)




doorgift!
mini lipstick in Twilight Nude
and turnaround concentrated serum.



apa pendapat anda tentang make over di atas?
over tak?
hehe

apa-apa pun,
TERIMA KASIH CLINIQUE & CLEO MAGAZINE ♥



6 comments:

[izzie_heart]* said...

pergh tak tahan letak sebijik ayat aku kat situ hwahwa :)

eqa, sbb ko da guna nasihat aku so kire ko pun perlukan third party gak aa! huhu :)

(yes aku dah matang weeeee)

eqacashperlala said...

syahmina: aku tak perlukan 3rd party, tetapi pandangan anak-anak kecil. ahahaa!

balqish jaffri said...

eeew!!!gile yek2!
sgt idk wat to say :O
but clinique, im speechless!

eqacashperlala said...

balqish: haha! i just nak doorgift clinique okeh. it's worth lahh, sbb dpt lipstick. hehe

Ninaa Joy said...

sumpah menyampah tengok ! Hahaa

eqacashperlala said...

ninaa: jelessss. hahaha!

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers