Monday, July 19, 2010

ambil pistol, lepas itu tarik picu. senang!


siyes aku rasa macam nak mati
sebab aku rasa down gila vavi hari ini
aku dah tak tahu nak buat apa
semakin lama
kau semakin menjadi-jadi

sial!
kau siapa huh?
apa kau nak dari aku?

En.Bf sudah maki aku macam pu**
aku suruh En.Bf pergi mati
sebab aku rasa dia bikin masalah jadi besar
aku tahu aku agak kasar dengan En.Bf
tapi En.Bf tak paham aku
mendapatlah kau maki dan hinaan dari aku

kadang-kadang
aku fikir
mati lebih baik
tapi aku salah
sebab nanti kalau aku mati
makin banyak masalah aku tinggalkan dekat orang-orang sekeliling aku
dan free-free sajah aku tempah tiket dekat neraka kalau aku bunuh diri


jangan mengada ngada nak mintak mati. Kau jatuh, orang lain pun jatuh jugak. Ingat kau sorang je menangis ?


yea
aku setuju kata Ninaa
bukan aku seorang sajah yang jatuh
bukan aku seorang sajah yang menangis
mungkin
kau sajah nak uji tahap kesabaran dan kemanusiaan aku kan?

jadi
aku akan SABAR


***********

rasa mahu jerit puas-puas!

3 comments:

si ninaa joyy ! said...

teruskan sabar. aku sayang kau bodoh !

atheera veslee said...

eqah y???aku banyak tertinggal je ;))

kau okay tak, anything do text me doh!!!

eqacashperlala said...

ninaa: terima kasih. aku pun sayang kau bodoh. ketat-ketat!

tra: aku da ok. down skit rituh. if anything, i'll text u :)

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers