Saturday, June 5, 2010

wajah-wajah bayi yang bakal saya lahirkan. aww~


hari ini sangat membosankan
hanya online, Facebook-ing dan Blogger-ing
lalu berjalan-jalan ke blog Amy
sangat teruja dan kelakar bila baca entry terbaru Amy tentang
penuaan muka :p

lepas je baca,
aku cepat-cepat bukak website tersebut dan try 'tua' kan muka aku

tak cukup dengan tuakan muka
aku try cantum muka aku dengan mana-mana
artis yang panas
untuk hasilkan muka baby aku
kononnya lah kan

ayuh kita lihat wajah-wajah bayi aku yang bakal terhasil
bersama selebriti yang panas lagi meletop

babies
muka baby aku bila aku kahwin dengan Robert Pattinson
haha!


babies
muka baby yang terhasil hasil perkahwinan dengan Daniel Henney
macam muka siapa baby ini? aku atau laki aku?



babies
baby bersama suami tercinta, Aeril
comel tak? hehe



babies
anak hasil hubungan intim bersama Kevin Zegers
sihatnya baby ni



sebagai konklusinya
semua baby itu muka sama je
tak kira lah muka bapak dia macam mana
hasilnya tetap sama
musykil. musykil.

tapi,
sama tak wajah baby-baby tersebut dengan
muka aku masa aku kecil-kecil dahulu kala?



dan korang rasa aku patut kahwin dengan siapa bagi dapat anak comel?

Robert Pattinson!
Robert Pattinson!

**********

ini semua khayalan kowt
jangan percaya pulak..
tehee

15 comments:

si ninaa joyy ! said...

ikot dari hasil ujikaji ni la kan, serious cakap, kau cuma boleh kawen dengan robert pattinson je weh, laen semuaaa, hampehhhhh !

[izzie_heart]* said...

aku da nak cakap baby ko ngan robert pattinson comel.

tapi die tetap aku punye okeh.

eqacashperlala said...

nyna: mmg weyh. yg lain cm ngeri sket. oops!

syahmina: try cantum muka kau ngan robert pattinson. tgok baby sape lagi comel. kalau aku punye baby lagi comel, die aku punye. ahah :D

[izzie_heart]* said...

erk. takot siot aku nak berbuat yang demikian, haha :D

cam scary jek gamba baby2 tersebut

eqacashperlala said...

syahmina: ahah. ko taw xpe. tapi sebenarnye kau takut baby aku lagi comel en?? hehe

Roronoa Zoro said...

kawen dgn lelaki hensem sudah pasti.. wahahaha... =D

eqacashperlala said...

zoro: wah!
itu pun kalau ade laki hensem yg nak

balqish jaffri said...

shahir???
hahahahaaha:P
sangt hensom!

eqacashperlala said...

bal: aku tanak shahir. aku nak maulana. eheh :P

balqish jaffri said...

maksud aku shahril! :Pmcm mane pulak ank ko nnt :P

chybee said...

vote for robert pattinson!!! hehehe...

Linglung said...

haha..lu betul2 kena kawen dah ni gua rasa :p

eqacashperlala said...

chybee: anak dgn robert pattinson je yang comel. yang lain comel jugakkk. ikot muka mak die. tehee :p

linglung: haha. da lame tunggu jejaka idaman dtg minang, tp xdtg2 lg. tahan napsu! haha :D

[izzie_heart]* said...

eqa koya blana.

eqacashperlala said...

syahmina: haha! tunggu kau. jap lagi aku try buat baby kau ngan Robert Pattinson

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers