Sunday, June 27, 2010

meskipun mataku agak juling [contest mata menawan by Fatin Fatihah]





umum terutamanya rakan-rakan terdekat
memang tahu yang mata aku agak juling (bukan juling kuat okeh)
juling-juling air gitu. haha

aku di tag oleh cik Anis Izyan untuk join Contest Mata Menawan
dan kerana tidak mahu menghampakan harapan cik Anis Izyan
aku pun cuba lah join

kalau menang, dapat contact lens
ya! contact lens rakan-rakan
walaupun seumur hidup aku tak pernah pakai contact lens

okeh!
ayuh kita lihat syarat-syarat penyertaan:

  1. jadi follower blog www.fatencumyl.blogspot.com
  2. upload satu gambar solo yang sudah semestinya nampak mata (edit ke tak edit ke, ikut suka hati)
  3. letak banner contest kat sidebar
  4. buat satu entry pasal contest ni
  5. tag member, at least 2 orang
  6. contest sampai 31 July 2010

*********

jadi
aku mempersembahkan...


pedulikan muka terkejut itu. terima kasih.


memang kelakar aku tengok gambar ni
tapi, gambar ni je lah yang nampak mata aku besar sikit

jadi
dengan ini aku tag :

4 comments:

alinac lover said...

hehehe..i da buat la contest ni dear :)

u x tgk ke mata i..hahah (x lawa pon i )


http://alinaclover.blogspot.com/2010/06/contest-mata-menawan.html

eqacashperlala said...

lah yeke

sorry2

tak perasan :)

si ninaa joyy ! said...

utara selatan. ingat tak ingat tak ?

eqacashperlala said...

nina: ingat doe. pandang kl, nmpak jb. sial much! haha

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers