Monday, June 14, 2010

semangat baru. mungkin?


sudah selesai daftar kursus untuk tahun 2, sem 1
dan juga sudah gedik-gedik tengok jadual waktu untuk sem depan
tak lah pack macam sem lepas
at least, Jumaat petang aku boleh menyelam kat katil
sebab hari Jumaat kelas sampai pukul 12pm sajah

sem lepas, Jumaat kelas sampai pukul 7pm
what the eff kan.

ayuh!
kita lihat subjek-subjek untuk sem depan


Biochemistry and Basic Principles of Molecular Biology

Principal of Medicinal Chemistry

Physical Pharmacy 1

Dosage Form 2

Antimicrobial Therapy

Pharmaceutical Biotechnology

English



ok
sem ni mungkin ada 8 paper untuk exam
macam sem lepas juga

macam tak larat sajah nak study
ditambah ada Dosage Form 2
Dosage Form 1 pun aku failed
tak repeat lagi
entah bila nak repeat
ni kan pulak nak mengadap Dosage Form 2

harap-harap sem depan aku dapat hidayah
untuk study power sikit
tak mahu lah fail lagi kan kan kan
malu pulak mak bapak aku kalau asyik fail je

sebagai konklusi
bersedia lah dari sekarang
jadi SKEMA lah Rafiqah
mana tahu sem depan bisa dapat DL
dan kau dapat jadi top student ke.. (harapan menggunung. konon)
jangan hari ni je aku semangat gila vavi
pastuh masuk sem, aku asyik sibukkan diri kat Queensbay (harap-harap tak)

RAFIQAH BOLEH, BOLEH RAFIQAH!


8 comments:

[izzie_heart]* said...

YEAHHHH!

ade gak org amek biotech. sume nk amek mngmt, asal x femes ke biotech nih? isk

eqacashperlala said...

haha
aku tak sanggup nk keluarkan air mata wanita aku
tehee~

mereka mahu ambil mngment sbb 40% exam enn

Farra said...

Eka nak buku x?:) Buku farmako

eqacashperlala said...

nak nak!

kalau kak farra free, gtaw lah
nnty kite dtg umah kak farra amek buku tuh

thnxx :)

♥SYAFIQAH ♥ said...

bgus bgus :))

Farra said...

Nanti Kak Farra check buku mana tak pakai lagi dah bagi kat Eqa okay? :)

chybee said...

gud luck ;)

eqacashperlala said...

kak farra: okeh :))

chybee: THANK YOU! :D

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers