Monday, June 21, 2010

si anak patung seksi, Cik Barbie

bila bosan, aku menggedik main Barbie
aku suka kowtt Barbie
mereka dah lah comel, seksi, bergaya, cun, slim, bla..bla..bla..

bila tengok Barbie, aku mesti poyo-poyo imagine aku cun macam Barbie. hahaha

okeh!
aku melayari laman sesawang (skema kowt ayat ni) www.barbiegirls.com
aku pun terus lah sign up sebab nak main games
tehee~


bilik aku



Cik Barbie.
nama beliau: eqacashperlala



Barbie = kanak-kanak?
aku tak kisah


5 comments:

eqacashperlala said...

really? u sape eyh? how can you kenal die?

coki - coki said...

wahh.
mcm best.
ada koleksi barbie ke ?(:

eqacashperlala said...

coki-coki: alah..tuh je yg ada. nak beli lagi, duit xde pulak. tehee~

[izzie_heart]* said...

ooh barbie :) aku ade kete ngan rumah die dulu siap, haha

eqacashperlala said...

syahmina: kalau aku masa kecil rumah dekat2 ngan kau, da lame aku gedik2 pinjam kete ngan uma barbie kau. ahaha

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers