Monday, January 31, 2011

double the fun, double the happiness!

semalam berakhirlah NPSC bagi tahun 2011
walaupun penat, tetapi best sangat-sangat
sebab dapat jumpa students pharmacy seMalaysia
dan bonus event ini ialah
dapat usha jodoh dapat jumpa kawan-kawan

masa game moden, aku berkesempatan jumpa Eesyaheera kan
dan masa game tradisional pula
aku dapat jumpa blogger lagi
merangkap kawan Ee iaitu


Anis Izyan
(jeles pula tengok gambar ni -____-")


aku terjumpa Anis ini
masa aku tengah jaga masa dan jadual perlawanan
bagi acara Tuju Kasut
aku ternampak dia tengah snap gambar
tapi aku nampak dari jauh
and nak tegur, aku tengah duty
so, aku tengok macam itu je lah

then, bila acara sukan tradisional da habis
aku terjumpa Anis sekali lagi
dia tengah bersalaman dengan kawan dia
aku pun taknak lah lepaskan peluang
aku terus berlari pergi ke arah dia
and aku cakap:


aku: tumpang tanya, ni Anis Izyan kan?
Anis: (muka terkejut) ya..ouh Eqacashperlala!!!



okeh!
aku happy gila dapat jumpa dia
serious dia cantik
mata dia lawa okeh


kenangan terindah :)


seronok!!!
NPSC memang seronok
dah lah dapat main games, jumpa students uni lain
dan paling best
dapat jumpa Ee dan Anis Izyan


****************************

jangan lupa usha blog Hey Ladies
blog ini adalah blog pasal geng Ee and Anis Izyan :)


21 comments:

asfira aminuddin said...

babe, i paham macam mana perasaan jumpa kwn blogger! besttt! ;)

eqacashperlala said...

asfira: yupp!! :D

Mohd Nor Quiyyum said...

anis comel hihihi

eqacashperlala said...

quiyyum: aku tak comel ke?? hehehe! memang dia comel! comel gile! :)

KizZ said...

Alaa..Kiz pun nak jugak bergambar ngan Anis Izyan...

Jom sini,
Tong-tong duit,pelik ke?PArt ii

eqacashperlala said...

kizz: heee, kalau u ada rezeki jumpa dia, jangan lepaskan peluang! :)

Azman said...

eqa:ko ni jmpa blogger je ye,haharhar,btw,tugasan aku bg kt ko 2 ko xwat pon.hehe

eqacashperlala said...

azman: well.... tugasan mende nyaaaaa

Nurulbadiah Lai said...

syg bile nk juma nurulbadiah lak???

eqacashperlala said...

nurulbadiah: bila kak nurul free? boleh meet up :) teringin nak jumpaaaa

Shafiq Rosli said...

hye..
u ke yg jge masa utk game tuju kasut aritu?
cm muka sy lg x?
slamat berkenalan..hehe

eqacashperlala said...

shafiq: yupp. saya yang jaga. mesrilah cam. juara tuju kasut kannn :p selamat berkenalan juga :)

xfatynx said...

bestnyeeee. kite pn kenal ee tp x pernah jumpa. heeee

zuhanismohamed said...

eh..jumpa awk tp awk xnak bergambar dgn saya pun ! hehe

Anis izyan Abd Rahman said...

yeaahh !!! baru blogwalking !!!
happy to c u too dear !!
sumpah terkejut , dr jauh tak perasan , bile dah dekat , ai perasan tau u tuh eqacashperlala !! hihih !! , nak curik gambar boleyh??
hihi

eqacashperlala said...

fatyn: insya Allah, satu hari nanti mesti akan jumpa Ee :)

zuhanis: yeke. ala...sorry tak perasan awak. tapi kalau satu hari jumpa lagi, kita amek gambar sama2 ok :))

anis izyan: hehehe! terharu u cam i. anyway, amek je gambar tu :)

najwa kamarudin said...

woww dapat jumpa geng blogger . kak anis giteww . ye , saya jeles :D

eqacashperlala said...

najwa: kebetulan jumpa.. takpe lah, insya Allah, satu hari nanti rezeki u pula jumpa anis :)

alinac lover said...

anda di TAG..kalo sudi join la ya

http://www.alinaclover.com/2011/02/kontest-blog-cunlawokemas.html

miszlullaby said...

meriahnye jmpe kwn blogger!lame xjnguk eqa!! =)

eqacashperlala said...

ML: ML!!!!! rindunya kat ML! memang meriah bila dapat jumpa blogger. haishh, bila lah dapat jumpa ML pula :)

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers