Saturday, January 29, 2011

perkara best dalam dunia

serious aku happy gila hari ini
happy happy happy!!

tadi, aku ada netball match
sempena NPSC (National Pharmacy Sports Carnival)
first match lawan dengan team dari CUCMS (Cyberjaya University College of Medical Sciences)
selepas itu match dengan UIA dan seterusnya UiTM

okeh,
team USM cuma menang dengan CUCMS je
kitorang kalah dengan UIA dan juga UiTM
takpe takpe
tahun depan cuba lagi
huehuehue

dalam kalah-kalah ini
aku happy gila sebab
aku jumpa dengan seorang blogger ni
dia sangat comel okeh!
seriously comel dan ayu
blogger tersebut ialah




dari awal-awal pagi masa berkumpul lagi
aku dah cam dah Ee ini
tapi aku takut nak tegur
takut salah orang
malu pula kan kan kan

pastuh masa dia habis game
dia keluar dari court agak lambat
aku pula masuk court nak main game dengan CUCMS
jadi, aku pun mengambil kesempatan meraba bersalam dengan Ee
itu pun setelah dia senyum kat aku
dan sebut nama aku
kira, takde lah aku cuak nak tegur en en en
dan tak salah lagi, dia memang Ee

the best part is
dia guard aku masa match dengan UiTM
dia main WD, aku main WA
cuak kowt dia guard aku
kowt-kowt lah aku terlanggar, terempuh lalu dia tercedera
tapi nasib baik semuanya okeh je

team aku kalah dengan team dia
congrats untuk team UiTM
good game!


double happiness :))


esok akan berlangsung sukan tradisional
harap-harap boleh jumpa Ee lagi
pastuh camwhore banyak-banyak
muahaha!


*******************

kalau usha blog Ee, jangan lupa try resepi trifle.
sedappp!

Ee, seronok jumpa u :)


9 comments:

alinac lover said...

waaa hepinyaa!!!

eqacashperlala said...

kak yong: memang happy sangat-sangat!! harap akan datang dapat jumpa kak yong pula :)

hiro said...

cntik nye ee.

asfira aminuddin said...

babe! taniah utk UIA! hihi. go go uia :)

nanti u bole cube lg okey. jgn patah semangat!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

apabila dua blogger bertemu muka dan main satu match.. hehe;) best.

Anis izyan Abd Rahman said...

waaaa, ee ade cerite nie kat anis mase dalam kolej seroje , huhuh ,
hari nie dah tak de suare , letih jerit2 mase npsc
hikhik

eqacashperlala said...

hiro: cantik kan kan kan :)

asfira: yup! tahun depan cuba lahi. hehe :)

fifiey: memang bestttt sangat! :D

anis izyan: hehehe! ramai yang hilang suara, gara2 npsc. :)

miSz TiQue said...

EEEE....sdih plak xamek pic ngn eee

eqacashperlala said...

misz tique: takpe-takpe, npsc akan datang jangan lupa ambil gambar dengan Ee :)

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers