Wednesday, January 12, 2011

kecantikkan, kecomelan dan kekemasan adalah hak milik setiap insan.


pergh!
malam ini dua entry sekaligus aku buat kan kan kan
yelah..
ada hutang lagi ni
hutang tagged kena buat tahu
nanti kecil hati rakan-rakan

okeh
untuk entry yang ini
aku di tagged oleh cik ML yang comel-dan-anggun
terima kasih banyak-banyak cik ML!! :)

cik ML telah tagged aku untuk contest
Blog Paling Comel, Cantik dan Kemas oleh Farzana Farzanto
pergh!
nama dia style kan kan kan
se style tuan blog okeh

ayuh kita lihat syarat contest:
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

maka dengan ini
aku tag:

Asfira
AJ
Fifiey
Lyn Seri
kak Yong

****************************

sejak sekolah start, aku busy
tak sempat BW :(


11 comments:

erinn kechiik said...

gud luck beb

simple blog..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

babe, thnks for the tag,, nnt fifiey buat post ttg ni taww~ try to join it..lol;D goodluck!

eqacashperlala said...

erinn: thank you so much! :)

fifiey: okeh.. thank you :)

Ikah said...

good luck eqa

eqacashperlala said...

ikah: thank you :))

asfira aminuddin said...

thanks syg tag i :)
wau! nak menang nak menang! haha. tak pasal je.

alinac lover said...

thanks ye tag..blog langsung x kemas ni..cemana adoi~

misscthajar said...

tq eqa tag aj. :)

eqacashperlala said...

asfira: welcoem dear :)

kak yong: apa lagi, kemaskan cepat :) mana tahu ada rezeki. belum cuba belum tahu.

AJ: welcome :))

miszlullaby said...

gudluck darling!=D

part besday tu, eqa xbg pape pun ML xkesah.Janji kite keep in touch okies =)mmuahhx.

luvYOU said...

rajin betul jwb tag..:)
gud2 !

sy folow :D

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers