Saturday, January 8, 2011

saya kesejukkan!

sejuknya hari-hari kat Penang ini
rasa macam dah duduk Genting tahu
hehehe :p

tambah-tambah pula
baru-baru ni, rakan blogger aku yang comel-cantik-dan-baik-hati, cik ML
telah hadiahkan award "You're so cool like a snow"
bertambah-tambah sejuk lah jawapnya.. :)


Award from Miszlullaby
comel kan kan kan


TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK CIK ML!
muahhh! ♥

ouh, cik ML ada request untuk jawab soalan
walaupun optional
aku tetap nak jawab
tanda sokongan padu dan kencang
chewah!


1) Bila korang suka tulis entry?
depends pada mood. kadang-kadang tengah hari, kadang-kadang malam. tapi akan hyper nak menulis bila ada benda best jadi dalam satu-satu hari itu. time tu dah tak kira apa dah. walaupun dah pagi buta, tetap nak tulis benda best tu.

2) Adakah korang blogwalking hari-hari?
tak. ikut mood juga. kalau mood rajin, BW lah, tengok kawan-kawan blogger lain. kalau tak baca blog yang eqa list kat 'bebelan indah'

3)Namakan tiga blog yang korang paling suka baca:
sebenarnya banyak blog yang eqa suka baca. senang kata, yang kat 'bebelan indah' itu blog yang akan baca dan wajib terjah.

4)Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML (Hahahahaha!):
banyak benda nak cakap ni. hehehe
pertamanya, nak cakap "seronoknya dapat jumpa. macam mimpi!"
kedua nak cakap " tak percaya dapat jumpa"
yang ketiga nak cakap "ni mimpi ke realiti :p"
keempat nak cakap "selamat berkenalan dan jom main make up-make up. hehehe :p"

5) Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~
  1. asfira aminuddin
  2. hanisah ismail
  3. azni zuhaini
  4. aryana
  5. semua kawan blogger. dipersilakan ambil :)

**************************

suka bila baca blog ustazlove tentang pemakaian tudung.
tertib dan sopan, tanpa hukuman melulu

terima kasih ustaz :)

KLIK SINI untuk ke blog ustazlove

13 comments:

alinac lover said...

hehe.yong da buat da :)

eqacashperlala said...

alinac: ouh yeke.. hihihi. :)

nub said...

sejuk na...hihhi..nak amek kena pakai sweater tebai2 aa ni.hahaha

hiro said...

cuaca mula panas da.

asfira aminuddin said...

hihi. thanks tag i dear. u sweet! :)

eqacashperlala said...

nub: hehehe. :)

hiro: tapi aku cool :p

asfira: welcome :D

miszlullaby said...

kekeke...jom2 men makeup2.=D

black paper said...

thx ;))
nice blog,
just followed

fara said...

patotla rase tejokkk je masok blog ni. hehe ;P

black paper said...

salam perkenalan ;)

eqacashperlala said...

ML: JOM!! :D

black pepper: salam perkenalan :))

fara: hehe. fara, sila lah amek award ni tahu :)

Leya said...

hehe comel nye gmbr ML bgi tu...
=)

eqacashperlala said...

leya: comel kan. leya, u pun amek lah taw :)

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers