Wednesday, January 26, 2011

sampai bila nak berhibernasi? bangun lah!

pergh!
dah lama dah rasanya tak update blog
bajet busy lah
padahal takde lah busy pun
cuma tak ada benda menarik jadi dalam hidup aku

hurm,
sepanjang aku tak update ni
aku ke USM Kelantan
ada Sukan antara Desasiswa (SUKAD)
tahun ini team netball hostel aku
agak power lah juga
sebab dapat bagi saingan yang mantap
tak menang pun takpe
lain kali boleh cuba lagi kan kan kan

hujung minggu ni pula
aku akan terlibat dengan NPSC (National Pharmacy Sports Carnival)
event inter-uni
kira nanti, dapat lah aku usha-usha kenal-kenal students pharmacy
dari uni lain en en en
dan dan
minggu ini juga aku akan CUTI CNY!
seronok okeh!

bosan kan hidup aku?
-___________-"


*************************

hingus meleleh kowt..

6 comments:

[izzie_heart]* said...

BOSAAAANNNNNNN

eqacashperlala said...

syahmina: well...

Azman said...

agak bosan a,da ko keje pon xbertangguh.skema abes.hehe

eqacashperlala said...

azman: biasalah.. skema itu perlu. huahua! :p

asfira aminuddin said...

wah! kat NPSC nanti u join sports ape? apsal utk pharmacy je? tak aci! if not bole dtg uia gombak ni jumpa i. hehe :)

eqacashperlala said...

asfira: i join netball. haaaa, sebab event ni course pharmacy je, tak tahu lah nape tak open untuk course lain. anyway, kalau i balik kl, boleh kita meet up! :)

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers