Monday, February 7, 2011

saya cun, lawo, kemas. sekian.

haaaaa,
jangan tertipu dengan tajuk entry
yang sahih menunjukkan aku seorang yang takbur, ujub dan riak
huahuahua!

okeh!
sebenarnya entry ini khas untuk kak yong
sebab dia telah tagged aku untuk join satu contest ini
Terima kasih banyak-banyak kerana tagged Eqa :)




ayuh kita tengok syarat penyertaan contest ini:

  1. warga negara Malaysia
  2. lelaki dan wanita boleh join
  3. mesti ada blog
  4. follow blog Sue
  5. tag 4 orang rakan. make sure mereka tahu mereka di tag
tarikh tutup contest ini ialah pada 30 Mac 2011
dan hadiahnya ialah wang tunai berbentuk topup
okeh!
siapa nak bagi topup free kan kan kan

jadi dengan ini, aku tag:



**********************

blog aku ni huduh laa
nak make up dia, aku tak reti -____-"


18 comments:

nub said...

mmg kemas. =)

eqacashperlala said...

nub: thank youuuu :)

Farhan Zulhusmi said...

thanz infor....thanz erk.......

Leya said...

hoho mcm best...
wahh new layout..pretty =)

cik ungu said...

kamu layak bertanding. gudluck~

eqacashperlala said...

farhan: err. welcome

leya: join lah! thanks anyway :)

cik ungu: thanks :D

Totin Jamain said...

wiwiiiittttt

eqacashperlala said...

totin: wiwiiiiitttttt ;p

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

babe, goodluck yaww~

eqacashperlala said...

fifiey: thanks dear :)

miszlullaby said...

wahh~blog eqa dah berwajah baru ni. mesti menang nye lah.hehe..gud luck =)

eqacashperlala said...

ML: heeee, tak lawa lah blog eqa. anyway, thanks :)

MiSz fiFiEyQa said...

thx tag sye..hehe...rse sgt b'tuah krn ditag oleh eqacashperlala...hahaha..

YUL said...

memang kemas blog nie, pastu tak berat bile loading, terbaik! hee

lisa surihani kene sound dengan blogger .

eqacashperlala said...

fifieyqa: welcome :)

yul: thanksss :D

hiro said...

haa..ni tak serabut seket..keh2

padle said...

nak join jugak!!

gud luck,btw!

eqacashperlala said...

hiro: kan kan kan

padle: join jangan tak join! thanks :)

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers