Tuesday, November 16, 2010

try lah cincang air 80 kali. takkan putus punya.

okeh!
tak perlulah nak ulas panjang lebar pasal cincang air ni
semua rakyat malaysia tahu dah
yang air dicincang, takkan putus
even kalau pakai pedang samurai

tadi selepas makan tengah hari
aku pun online lah
al maklumlah
konon nak release tension exam paper pagi tadi

semasa sibuk online
adik aku yang last sekali IM aku dekat FB
teruja lah sekejap aku kan
yelah, rindu kot dekat si gemok tu. hehehe.

adik aku aka nama timangan beliau, Baby
mengadu dekat aku pasal adik aku yang lagi 2 orang tu
dia cakap "kakak nana dengan kakak shidah jahat"


aku pun tanya lah kenapa cakap macam tu
si Baby ni pun cakap lah
"diorang suka marah b dengan abang"
alololo~
kesian gila aku dengar
dah lah mak ayah aku takde
adik aku yang 2 orang itu buli adik aku yang kecil ni

okeh!
Jumaat ini aku sudah pulang ke rumah
boleh lah aku jaga adik-adik aku dekat rumah
yelah, yang Shidah itu nak SPM kan
jadi terpaksa aku jadi surirumah sementara tunggu mak aku balik
nak buat macam mana
kata kakak sulung
cool kan kena jaga adik-adik :p


diskusi virtual



eqa dengan Baby tua. hehe.




dua beradik yang sengal. ehehe!



dari kiri: Ahmad Na'im dan Ahmad Naseem.
bergaya kacak dengan misai tikam.




muka si pembuli.



RINDU!!!!



*********************

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA :)


11 comments:

Lyn Sery said...

memang cool jd anak sulung
jaga lah adik2 kau
hehe

eqacashperlala said...

lyn: hehe. cool macam ais kool.

Cikbelog said...

selamat hari raya aidiladha yea..


psstt : saya suka jadi anak sulung !.hhee

eqacashperlala said...

cikbelog: ya, selamat aidiladha. hehehe. saya pun. sepp!

Ninaa Joy said...

hahaaa manjaa ! xD

[izzie_heart]* said...

haha ye laa ko adik ramai nak rindu. adik aku yang annoying tuh, buat ape aku nak rindu huhuhu

eqacashperlala said...

ninaa: tulah pasal. si gemok tu manja lebih

syahmina: haha! alah, cuba lama-lama, kau rindu jugak dekat aqil tu

miszlullaby said...

ololo..comeyh2 nye adik2 kamu eqa..Selamat hari raya eqa.jaga adik baik2 k?=)

eqacashperlala said...

ML: selamat hari raya juga. ok :)

YOUsoF said...

Selamat aidiladha jugak tuk Eqa.. ;)

*Ahmad Na'im dan Ahmad Naseem sangat kacak dengan misai tersebut... D

eqacashperlala said...

yousuf: hehehe. kacak kan?? satu misau, 50sen. murah,murah :)

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers