Tuesday, November 30, 2010

sesekali, kita perlu post benda-benda berilmiah. nerds are cool!


okeh!
bak kata orang dahulu dan sekarang
sambil menyelam, minum air kan kan kan

daripada aku hanya post benda-benda yang tak berfaedah
bolehlah juga aku selitkan info berguna untuk readers semua
at least, kita sama-sama dapat belajar
yelah, aku pun bongok dan lembab pasal drugs ni
so, dapatlah kita sama-sama dapat belajar ye tak
secara tidak langsung,
aku pun makin terel lah sikit-sikit pasal drugs
takde lah malu sangat bergelar student pharmacy kalau
dah tahu sikit-sikit pasal dadah ini
dan readers pun tahu juga pasal dadah-dadah dan ubatan ni

okeh!
kembara ilmu akan bermula pada entry yang akan datang
ni kira teaser lah kan
tak pun macam trailer film
hahaha!
jadi, semoga kita sama-sama dapat belajar :)

post pasal drugs akan aku labelkan sebagai dadah
nantikan pendedahan eksklusif tentang general anaesthetics- cik Isoflurane Liquid
zasssstt!


*************

bajet macam Melodi sikit.
hehehe!
(aku dapat rasakan yang korang semua akan mati kebosanan)

12 comments:

miszlullaby said...

huhuhu...grrrr..menakutkan..orait,ML tunggu ^^

Ari said...

Saja je buat kita tunggu kan? Hmmmpphh! Takpe.. takpe... ;)

HaNTwO said...

hahahah try post tengok..baru tau bosan ke tak hahahaha...

eqacashperlala said...

ML: err! menakutkan? kita tunggu sama2 :)

Ari: hehehe. element suspen perlu diterap untuk mendebarkan pembaca

hantwo: hehehe. takut dapat follow first entry je. pastuh dah mati kebosanan -_____-"

NOOR FATIN said...

tunggu tunggu tunggu.. hehe

eqacashperlala said...

noor fatin: tungguuuuu :)

eesyaheera said...

sila cerita pasal anaesthetic. bagus jugak dapat ilmu luar lecture hall. haha

eqacashperlala said...

ee: haha! alah, awk dipersilakan bantu saya, kerana saya bongok pasal drugs -_____-"

asfira aminuddin said...

babe! aku tak sabar nak baca. aku pun xde ilmu dlm dadah2 ni. hihi.

eqacashperlala said...

asfira: yeay, mari sama-sama belajar :)

hiro said...

gua nak dadah rajen blaja..ade?

eqacashperlala said...

hiro: ada! dalam proses. hahaha :p

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers