Monday, November 29, 2010

malam minggu kowt, berpeleseran lah!

malam minggu, malam berpeleseran
baru menepati gaya hidup anak muda
hehehe!
memandangkan hari ini (29 Nov 2010)
merupakan birthday adik aku Raihana yang ke-19
jadi aku mengambil inisiatif untuk menyambut birthday adik aku
dengan MAKAN!

hehehe!
kerana terlalu buntu nak makan apa
so, we all gerak Ikea sajah
makan meatballs, chicken wings dengan must have, Daim Cakes!!

selepas itu
berpeleseran lah kami 5 beradik di sekitar e@Curve, the Curve dengan Tesco
kira jalan-jalan cuci mata sajah
nak membeli-belah tidak punya wang
cett!

okeh!
hanya mampu belikan adik aku dress
and adik aku lagi sorang dapat lah puffed-sleeve cardi
cukup lah tu kan
nak lebih-lebih tak dapatlah


make up mata guna Manly.



birthday girl yang paling kiri okeh! :)
sila pedulikan muka aku.



makan time!



dengan birthday girl :)



dua orang budak kecil yang bergaya sakan dengan cardigan kakaknya.



bajet style lah. hahaha!


*********************

happy birhday Raihana!
have a blast :)

16 comments:

Ninaa Joyy said...

Hahaa naim naseem tak boleh blaa :D

eqacashperlala said...

ninaa: macam ahlil usahawan kan kan kan. hahaha!

Leya said...

eqa =)
happy birthday to raihana..hehe
todaypn bday umi i..
weee sme ;)
take care sweetie!

eqacashperlala said...

leya: welcome dear. anyway, happy birthday to your mom too :D

balqish jaffri said...

awek..gile ko brani pkai eye shadow colour tu.

salute!
adik sorang ikut muke mak kau! sorang ayah kau..

tapi kau??
ikut muke shahir :P

miszlullaby said...

comeynye kamu!!baju tu mmg hawt lah!
parent eqa da balik belum?=)

eqacashperlala said...

balqish: hahha! saje try pakai color macam tu. yes! aku muka shahir :))

ML: thank you. belum lagi.. minggu depan balik :))

[izzie_heart]* said...

haha berpeleseran time ibu bapa takde!

happy birthday to nana... heheh kite sama baya, eqa jgn jelesss

dekat ke rumah kau ngan ikea? aku pergi sana pun, ada laa setahun sekali

♥ cik mija ♥ said...

canteq la u pakai tdung tu ngan specc..klu sya xseswai lgsung

HaNTwO said...

selamat hari lahir raihana :)

alinac lover said...

mmg style!

eqacashperlala said...

cik mija: yeke? alah, okeh je.. just be confident :)

hantwo: thank you :)

alinac lover: thanx :))

asfira aminuddin said...

babe! adik2 u mcm kaka die jugak. suka posing ye. hihi

btw happy bday utk adik u :)

eqacashperlala said...

asfira: hehe. mungkin ini genetic. thank you :)

Pink Pearl Lady said...

hai....

eqacashperlala said...

pink pearl lady: hye :))

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers