Friday, November 26, 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

ayuh JOIN beramai-ramai.


setelah aku telah saya-suka-blog-awak-la oleh cik ML
aku pun menggatalkan tangan dan jemari aku
untuk melakukan segment ini
sebagai tanda kesukaan dan keterujaan terhadap blogger-blogger
yang berjaya menceriakan hari-hari aku


akal tunjang


Hiro the kelakarman.


bl0g ini memang blog-paling-aku-suka woh!
sebab Hiro (si tukang cerita) sangat lah lawak
aku rasa kalau dia masuk Raja Lawak, aku sanggup habiskan
beriban-riban duit untuk undi mamat ni lah
blog dia selalu cerita pasal cinta imaginasi
kisah suami isteri yang bahagia, duduk area Pavi atau mungkin MidValley
blog dia juga sangat imaginatif dan dia sangat kreatif dalam
buat jalan cerita yang best dari best!


MiSzLuLLaBy



cik ML comel :)


blog ML ni BEST-GILA-SAMPAI-SELALU-TUNGGU-BELIAU-UPDATE
cik ML ini calon menantu kesayangan dan pilihan
sebab beliau bijak, comel, bergaya, pandai make up, pandai masak, pandai baking dan pandai segala
kepada para lelaki, sorry to say
beliau tunangan orang
blog ML ni sangat diverge
blog ni cover cerita dari baking, masakan, daily life, make up dan kawan-kawan
dan bonus point untuk blog ini ialah cik blog yang sangat peramah and very down to earth.


Vibes



Mohd Muzamel a.k.a Juice.


blog ni memang two-thumbs-up-up
blog ini banyak cerita pasal si Juice dan juga rakan-rakan
yang membuatkan blog ini sangat style ialah gaya penulisan dia
simple yet nice
Juice juga sangat honest dengan perasaan
kalau dia rasa dia tak suka atau tak setuju
dia akan view point dia tanpa peduli kata-kata busuk orang lain


L.O.V.E




cik Ain yang manis kalah guleww.


blog dia ini best sebab banyak gambar
bukan gambar porno atau lucah tahu
tapi gambar cik Ain yang comel gila!
aku yang perempuan pun boleh terpana melihat keayuan dan kecantikan wajahnya
ini kan pula lelaki kan kan kan
blog dia best sebab dia ini sempoi
nampak sajah lawa dan ayu macam ni
tapi penulisan dia sangat simple dan sempoi
ouh ya, beliau sudah mempunyai Encik Kesayangan
so, lelaki jangan nak menggatal!


Lyana Hisham




Cik Lyana Hisham yang ayu.


aww~
beliau sangatlah comel dan ayu 100x
beliau ni sopan sajah
senyumnya, gayanya
blog beliau best sebab beliau selalu cerita pasal beliau, family dan ehem ehem
penulisan beliau sangat lah kemas dan sopan sajah
jadi kalau baca rasa best sajah.


****************

siapa nak join segment, dipersilakan.
ouh, kepada cik ML, terima kasih sekali lagi sebab listkan saya.
aww~

31 comments:

asfira aminuddin said...

babe, i pun selalu usha blog diorg jugak! :) best!

eqacashperlala said...

asfira: kan kan kan :D

Leya said...

best best =)

eqacashperlala said...

leya: kannn :))

nurul said...

thnks dear..kite dah letak link blog kamu kat blog , under "saya berada di blog mereka."

thnks again!

<3 <3

nurul said...

thnks dear..kite dah letak link blog kamu kat blog , under "saya berada di blog mereka."

thnks again!

<3 <3

nurul said...

thnks a lot dear! :)

Lyana Hisham said...

alala :) thnx bace blog kite yg tah pape tu..hehee

Nobita Sensei said...

betul.betul.betul.

aima in luv said...

semua best.....
^_^

cik EPAL said...

macam ni laaa blog aku takde. macam ni laaa kau eqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Juice said...

ok, aku sedikit kecewa sebab owner blog L.O.V.E sudah tak single.. damn!

Shahazrin said...

salam,, datang dari blog BA..

eqacashperlala said...

nurul: you are most welcome :D

lyana hisham: best lah blog awk :)

nobita sensei: ya.ya.ya

aima in luv: kannn :D

cik EPAL: alolo! kau dah femes sangattt. takpe2, lain kali aku ribiu blog kau.

juice: hep! aku report neddy :p

shahazrin: selamat datang :D

Lelaki Ini said...

wah
tahniah2 kpd bloggers di atas!

eqacashperlala said...

lelaki ini: :))

wannurfazrini said...

terjah dr blog ben !

eqacashperlala said...

wannurfazrini: selamat datang :))

miszlullaby said...

Thanx eqa! =D

eqacashperlala said...

ML: you are most welcome :))

elleyayah . said...

saya nak . hehe.

www.simplypretty048.blogspot.com

eqacashperlala said...

elleyayah: ayuh join! :))

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dear, all thoseee namesss sgt2 friendllyyy kn?? i love to readd all of the blogs listed!!!

n so u!:D have fun ya dear with ur blog!

hiro said...

eqa, haha,.,ngarut la blog gua tu..tak de unsur ilmiah..kah3..tengs suka. tuan ye tak suka? hahaa

eqacashperlala said...

fifiey lychee maration: yeay! dorang siyes friendly gile. thanx anyway dear :)

hiro: tuannya takmo suka laa :p

FarhanaFabulous said...

belog diorang memang besh..da pena bace entry2 diorang..tiptop!

Matika Love said...

saya pun suka blog awak...singgah la ke blog saya...saya pun dh join dh...

semua boleh join...saya bangga menjadi blogger malaysia..

cik cira said...

saya pun suka blog awak...first time tgk,wa...da kagum... saya pown duk puncaK ALAM =)

eqacashperlala said...

farhana fabulous: yup! :)

matika love: thank you :))

cik cira: yeke! hye orang puncak alam. anyway, thanks dear :)

Mawar Merah said...

Merekalah sumber inspirasi para blogger zmn ini.. Eh. Lupa nak bagi salam. Hi..salam perkenalan.. (^.^)

eqacashperlala said...

mawar merah: yup! salam perkenalan :)

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers