Thursday, March 24, 2011

sepi si wanita.

pergh!!!
tajuk entry macam apa je
bajet gila!!
hahaha!

lately ini aku memang busy
busy dengan tests
sebab itu aku dah jarang online
kalau start je buka laptop ni
alamatnya sampai ke sudah aku tak study
dan dan dan
ada lagi sebulan je nak exam
so aku kena tolak jauh-jauh laptop ni

kepada yang singgah blog aku ni
and yang shout kat kotak jerit aku tuh
insya Allah aku akan BW balik dekat blog korang
tunggu aku dah free nanti okayy
terima kasih lah sebab singgah ye

okay,
sebenarnya entry aku kali ini
aku tujukan khas untuk classmates aku masa form 5 dulu
cik Pieja sebab beliau telah tagged aku
terima kasih banyak-banyak :)

mari kena mulakan sesi tag!!


upload gambar dari PC ye,cepat upload sekarang !


: Cerita pasal gambar tuh :
Barbie yang pakai uniform sekolah itu ialah model poster team aku untuk The Star Competition. time itu aku form 4.
kitorang berkempen pasal pemakaian uniform lengkap ke sekolah. baju Barbie tu jahit sendiri tuu..

: Bila kali terakhir anda makan ayam ? :
baru je tadi makan ayam untuk lunch

: Lagu terakhir anda dengar ? :
Tobat maksiat : Wali Band

: Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini? :
twittering!

: Selain dari name sendiri, anda dipanggil dengan name ape ? :
EQA

: Tag lagi 8 orang :
: Siapa no 1? :
kawan blogger. satu Uni, tapi tak pernah jumpa lagi..

: Cakap sesuatu pasal no 5 :
very friendly! suka dapat kenal dengan dia. teringin sangat nak jumpa dia secara live!

: Orang no 3 ade hubungan dengan sesiape ? :
ada, tapi tak kenal lah siapa BF dia

: Bagaimana pula dengan no 4 ? :
she's very cute and stylish!

: Pesanan buat no 6 :
good luck for the upcoming exams :)

: Kata-kata cinta buat no 2 :
emmm...

: Berikan 5 perkara yang anda tahu pasal no 1 :
1. ambil degree in applied chemistry
2. suka main volleyball (guess so)
3. duduk Desasiswa Tekun :p
4. umur 20 tahun

tu sajah yang aku tahu. hehe.

: Persamaan antara kambing dengan lembu :
Dua-dua binatang

: Perasaan bile buat tag ini :
none

: Adakah anda tahu rizman itu sengal ? :
siapakah beliau?

: Gay or les ? :
straight!

*****************************


kena study untuk tests organic chemistry and pharmacognosy.
arrrrggghhhh!!!


8 comments:

noni said...

haha, rasa macam lawak pulak cik eqa jawab sal kite, but neway, tq tag oke, if wekend ni free, noni jawab kayh.. bye cik eqa comel :)

eqacashperlala said...

noni: hehehe. you are most welcome dear. :)

asfira aminuddin said...

haha! soalan mengancam! i nak jumpa u secara live jugak. thanks tag i dear! ;)

eqacashperlala said...

asfira: hmmph! memang teringin gila nak jumpa u :)

SyEraa said...

cik eqa gorjes! thank sbb tag.. nant syera jawab yee..muahx!

Leya said...

hehe thanks dear =D
nanti free i wut..huhu

misscthajar said...

tq eqa tag..
good luck for ur exam 2.. :)
p/s:sory lupa nk g ntar BPC.. :D

eqacashperlala said...

syeera: your are welcome dear :)

leya: ok babe :))

AJ: thank you for the wish :))

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers