Sunday, March 13, 2011

meronggeng bukan menggoreng

pergh!!
dah lama rasanya aku tak update blog
bajet busy lah kan
tapi bukan sebab busy, sebab aku takde cerita best nak bebel kat blog ni

selalunya, hujung minggu aku dekat USM
hanya online, terperap dalam bilik dan tidur
tetapi terima kasih banyak-banyak
dekat coursemates aku yang baik-baik belaka
sebab berjaya ceriakan hujung minggu aku
chewah!

hari Jumaat hari itu
coursemates aku ajak pergi main bowling
so, terisi juga hari Jumaat aku tu
takyah banyak bebel, layan je gambar!


Aqmar, Bahiah, Izzah


the lame llamas -.-'


Aqmar, Jay, Zaty, Izzah


gambar bajet


dengan roomate, Jay


team kampung sebelah, Geruda.
hikhikhik.


team Merong Mahawangsa.
boleh pula macam tu kan.




lepas main bowling,
driver kami iaitu Bahiah ajak meronggeng
jadi apa lagi, kitorang pun seronok lah
bukan senang orang nak bawa pergi jalan-jalan kan kan kan

Next pit stop, kitorang ke Padang Kota Lama
tengok keindahan malam di tepi laut
pergh!
best kowttttt






hari Sabtu pula,
cik driver iaitu Bahiah ajak pergi midnight movie
ofkoss lah kitorang tengok cerita Hikayat Merong Mahawangsa kannn
aku bagi 9 dari 10
lagi 1 yang kurang untuk part Archimedes tu laa
hehehe!

seriously movie itu best!
bangga aku dengan filem Malaysia
walaupun tak sehebat filem luar
tapi untuk industry negara, dah cukup power dah tahu..

kesimpulannya,
terima kasih kawan-kawan sebab ceriakan hidup aku
dan jutaan terima kasih untuk Bahiah dan kereta beliau
kalau tak, susah nak meronggeng malam-malam naik Rapid Penang -____-"


*********************
apa salahnya mengintai bawah tudung saji.

kahkahkah!


14 comments:

haysaku (",) said...

wehh, main bowling katna??
siries bez cter merong mahawangsa tuu? aq cm tringin gak nk tgk. asyek duk tgk org tulis status pasai cter tuu ja.hehe

"apa salahnya mengintai bawah tudung saji."
ha ha.

noni said...

cik eqa. hari tu sy pun pegi midnite gak tp tym tu HMM x kuar lagi so tgk citer beastly. best gak ah citer tu.

best kan jalan jalan. at least release tension =)

eqacashperlala said...

ukasyah: kat sunshine..best kowt! bagi aku lah best kann. cerita ini tak tipikal filem melayu laa :)

KAMIHIDUP said...

jalan sakan. HMM mmg best! :)

eqacashperlala said...

noni: yeke.. heee, tahu xpe. dapat release tension sikit :)

kamihidup: yup! HMM memang besttttt!

Ninaa Joyy said...

Merong best ? ramai cakap mcm tu.

Leya said...

aww cute!! bestnye main bowling....
dah lme x main..hehe =P

eqacashperlala said...

ninaa: best laa, susah nak jumpa filem macam ni kan industri filem Malaysia

Leya: best best! ni pun dah lama i tak main. bila dapat main, seronok gilaaa :D

Chybee said...

hamboih...sakannye enjoy. hehehe... seronok kan bila ade kwn2 nk ajak lepak2 :)

eqacashperlala said...

chybee: hehehe! seronok seronok! :D

Aryes Coulborn said...

hahah..gurneyyyy!! slalu lepak pe kat sane :P

eqacashperlala said...

aryes: yeke..hari itu pergi siap ada racing lagi. hehehe :p

asfira aminuddin said...

babe! bestnya!! i raja longkang babe! hihi.

eqacashperlala said...

asfira: ala...i pun sama gak :p

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers