Saturday, March 5, 2011

aku ni gedik ke?

ini entry gedik
tapi aku tak gedik pun
hahahaha!







Dear boyfriend,
HAPPY AMAZING 6TH ANNIVERSARY!!

sayang kau lebih lah!

♥ ♥

************************

sepatutnya hari ini balik Selangor,
tapi tadi ada lab pula.
-______-"

27 comments:

hiro said...

peghhhh..dah ke 6th? tapi buat status single???

Balqish Jaffri said...

aku doakan aku dpt makan nasi minyak dekat puncak alam nnt!

miszlullaby said...

ha..rupe da nak serupe tuh, tak lame lagi lah tuh ek?yum2...bau nasik minyak =D

btw, epy eniveseri to korang!!=D

eqacashperlala said...

hiro: yup! status itu untuk mengaburi mata orang ramai. kuikuikui ;p

idea semulajadi said...

wah!! korg still couple???
aku mcm xsgka!!
lama da x nmpk korg duk dating~
hahahahah!!

eqacashperlala said...

bal: amin..thanks babe. kau table vvip ok :p

ML: yeke sama? heee..insya Allah.. moga2 panjang jodoh kitorang. anyway, thanks ML. nnty eqa nak kahwin, eqa jemput ok. hehe :))

haysaku (",) said...

selamat.selamat.selamat aniversary eqa!!x sabar nk dpt jemputan..kekekeke. ;p

eqacashperlala said...

idea semulajadi: aah.. hehehe! skang dating kat tempat lain. kuikui :p

ukasyah: thank youuuu!! nanti aku jemput kau punyaaa.tunggu tawww :D

Lyn Sery said...

patut nampak kau bekeliaran dkt karnival
bagus2.
supot sikit saujana ney
haha

CokelatSedap said...

terbaeklah~~6taon ye..aku bru nk 3 dh perang jeee..hhuhu

eqacashperlala said...

lyn: haa laa, lab aku buat semalam pula, padahal semalam aku free

ateyn: ni 6 tahun ni hari2 perang.. hari2 okeh. hari baik tu boleh kira pakai jari. hehehe :p

KAMIHIDUP said...

tahniah3. :)

HaNiERaiHan's said...

gempakla~ congrats2^^
kalah ak=)
sian ko xdpt nk blik..
bile pkir blik..sian kat kite semua xdpt nk blik..sob2~

eesyaheera said...

happy anniversary sayang! rasa macam first time entry eqa ada letak gmbr bf :P

eqacashperlala said...

kamihidup: thank you :))

Raihan: thanxxx. tulah pasal..kesian kitorang tak dapat balik -___-"

Ee: thank youu :)) hehehehe! memang first time pun :p

empunya belog said...

dah 6 tahun tu...wow..lame..semoga smpai jinjang pelamin..hehe:D

eqacashperlala said...

empunya blog: amin... :)

Ikah said...

eqa...dah leh kawen tue...xbaik lama2...rugi..

Mohd Nor Quiyyum said...

biase la tu
setiap org melaluinya :)

asfira aminuddin said...

babe! lama gila u dgn fb u! happy anniversary okey. semoga berkekalan selamanya. :)

eqacashperlala said...

ikah; nak kawen, duit takde...

quiyyum: heeee :p

asfira: thanksss babe. :))

misscthajar said...

weweeett la senior...hehe..jg lupa jmput aj tau.. :D

eqacashperlala said...

AJ: mesti jemput punyaa :))

Imran Arjuna said...

Agak-agak banyak tak buat dosa selama 6 tahun berdua tapi belum bersedia untuk nikah?

eqacashperlala said...

imran: tak tahu nak cakap..

Nisa' said...

Aww, semoga cepat melanjutkan perkahwinan ya :)

eqacashperlala said...

Nisa': thank youu :)

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers