Thursday, September 23, 2010

entry khas untuk si comel, cik ML

terlebih dahulu
ucapan ribuan terima kasih kepada cik ML
kerana bagi saya make up free :)

yeah!
setelah berdebar menanti dengan penuh keterujaan
akhirnya, hadiah yang ditunggu telah tiba
aww~
make up kit okeh
mestilah teruja!

okeh!
ingat tak dahulu kala aku ada join contest cik ML tu?
1st winner akan dapat Pupa Milano Make up Kit
memandangkan aku dah terpilih jadi 1st winner
maka secara tidak langsung lah aku dapat make up kit itu


posto! posto!



tadaa!!!!



PUPA MILANO make up kit :)




muka teruja!



percubaan satu, dua, tiga.
sila abaikan muka poyo dan tudung selekeh itu.
fokus pandangan anda dekat mata. MATA okeh.




secara konklusinya,
terima kasih banyak-banyak cik ML


*************

siapa tak suka dapat make up free kan kan kan


13 comments:

Ninaa Joy said...

alaa lambat. tak boleh guna masa raya.

eqacashperlala said...

ninaa: tulah kannn. boleh berlagak depan kau. ahha!

hiro said...

santik2

eqacashperlala said...

hiro: :)))))

[izzie_heart]* said...

alah. menyesal aku masuk gambar. mane aku taw ko nak letak kat blog :(

miszlullaby said...

hihihi..Alhamdulillah...sampai jugak..sorryla dear lmbat anta.ML mmg bz sgt aritu..hihi..selamat bergaye=)

eqacashperlala said...

syahmina: alah...semat ape kauu

ML: xpe. mana ade lambat pun. thank you!

hamzah ian said...

ngeh2..

eqacashperlala said...

hamzah: ngoh2~

Fatima said...

I love the colour of your eyeshadow!

eqacashperlala said...

Fatima: thanxxxxx

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

olololo, cik eqashh memang chumell:)) anyway, congratezz ya!!!

eqacashperlala said...

fifiey lychee maration: thank you darling :))

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers