Monday, September 20, 2010

lepas seronok, baru lah kita bersusah.


dan setelah aku melepak di rumah selama 2 minggu
esok sudah harus pulang ke bumi lestari
haruslah aku bosan kat USM nanti
dan aku malas nak menghadap buku
lepas itu aku kena sibukkan diri untuk presentations dan theory test
sangat tak cool weh
sumpah bosan!


************

esok aku pasti homesick
damn!

5 comments:

HaNTwO said...

aiyakkk dah beso pun homesick lagi ke?? hantwo lg suka dok jauh ngan family...

alinac lover said...

HOHO..RILEKS~ DA SRONOK2 KAN :)

eqacashperlala said...

hantwo: haha. dah beso lah manje lebih

alinac: ehehe! tak puas seronok

miszlullaby said...

xpe eqa,bawak balik kuih raye banyak2 k kat sane...=D

eqacashperlala said...

ML: huuuu~ kuih lupa nak bwk. -___-"

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers