Friday, July 8, 2011

transformasi

ya
setiap orang akan melakukan transformasi
dan percayalah
setiap transformasi itu, lebih menjurus kearah kebaikan

proses membesar itu normal lah kan
dari baby ke kanak-kanak
then besar jadi remaja dan membesar terus sampai tua

sama macam aku juga
sekarang dah 21 tahun
bagi aku dah cukup besar dah
maksud aku, dari segi pemikiran
rasanya dah boleh berfikir dengan sewarasnya
tanpa ikut nafsu macam masa remaja PMR dahulu

straight to the point!

aku nak cakap yang sekarang
aku dah suka blouse yang ladies habis tu
serious suka gila
and blouse itu mesti floral details
normal kan?

i mean, normal kan untuk suka blouse bunga-bunga
and and, aku juga suka dress yang floral kecik-kecik tu
hehehehe!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



aku dah matang
sekian.



just bought two blouses today.
hikhikhikhik.



*********************************

transformasi aku ini sampah je =,=


9 comments:

izzah said...

haha..sama!!dlu pki skirt pun tak nak,now asyik beli baju yg ade bunga2 je..

Leya said...

hehe normal la dear..
i pn suke..best kn pkai..very relaxing and loose2 sdap je rase..huhu

eqacashperlala said...

izzah: hihihihi! kannn... sekarang dah more to ladies :D

leya: yup! very relaxing. :))

asfira aminuddin said...

babe, great dat u da declare yg u dah matang. well, kite mmg perlukan transformasi ni kan. happy for u :))

eqacashperlala said...

asfira: yup! everybody need to change. :)

bspotgurl said...

Good to hear tht :)

eqacashperlala said...

bspotgurl: :))

miszlullaby said...

skrg mmg trend la dear kai blouse-blouse gini.kenkawan ML pun sebok memborong.

eqacashperlala said...

ML: kan... masa zaman remaja, benci tengok blouse ladies ni.. tapi skang suka gilaaaa :DD

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers