Wednesday, February 23, 2011

soalan cepu cemas!

Entry kali ini aku tuju khas untuk
blogger-babe aku Asfira Aminuddin
Thanks a lot babe sebab tagged i :)

Asfira tagged aku untuk survey ini
masa jawab survey ini
aku jadi teruja pula
teringat masa zaman Myspace
aku selalu jawab survey dekat bulletin
hahahaha!


okeh
mari kita tengok survey ini

Apa yang penting dlm hidup korang?
Agama, family, friends, specs,handphone

Benda terakhir yg korang beli guna duit korang?
Tisu dan toothpaste

Dimanakah tempat korang akan melangsungkan perkahwinan dan apakah temanya?
Prefer dewan atau hotel (kalau kaya raya lah) sebab luas and mak yang suggest buat dekat dewan. senang katanya. Temanya mestilah putih and violet. tak pun putih and soft peach. yang penting white-based la.

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
Yes

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
Sampai syurga, insya Allah

Novel/buku/majalah terakhir dibeli?
Novel: 20,000 Leagues Under the Sea, Journey To the Centre of the Earth, Emma, Sense and Sensibility.
Buku: 70 Wanita Terbilang Di Zaman Nabi Muhammad SAW

Namakan orang-orang yg korang nak dalam hidup korang?
Family, kawan, him

Adakah korang penah basuh baju sendiri?
Mestilah..student life, kena basuh baju sendiri. kuikui

Dimanakah tempat-tempat yg korang betul-betul nak pergi?
Mekkah and ACROSS THE EUROPE. Paris to be specific.

5 Lagu yang paling korang suka dan selalu dgr?
1) How Deep Is Your Love (Bee Gees)
2) There Is A Light That Never Goes Out (The Smiths)
3) Too Much Heaven (Bee Gees)
4) Heaven (Estrella)
5) Guris (Twickheads)

5 Blogger yg korang tag?
Azman
Najwa
Ateyn
Melati
Jida Jeju

*************************************

gambar gedik hari ini.
muka macam minta penerajang.
HAHAHAHAHA!


12 comments:

CokelatSedap said...

Ahaks..aku d tagged~~kne jawab ye..

CokelatSedap said...

haruslah menjawab yek..huhu...

eqacashperlala said...

ateyn: jawab jawab. silakan :)

jidah jeju........ said...

thnxalots iqa tagged kn aku..nt ak jawab...heee:)

eqacashperlala said...

jidah: welcome :))

Azman said...

aku pon kena sekali?agogo,nt ak aku jwb taim free,yohoho

najwa kamarudin said...

yes , ditag ,okayy akan menjawabnya secara jujur :)
hehehe

noni said...

wedding theme white. cantik kan?
hihi :)

eqacashperlala said...

azman: mestilaaaa

najwa: jujur okk :))

noni: yup. cantik sangat. nampak suci :)

asfira aminuddin said...

babe! u jiwang gak ouhhh. i suka! hihi. :)

miszlullaby said...

jom pi paris!=D

eqacashperlala said...

asfira: jiwang harus ada. hehehe :p

ML: jommmmmmm!!!! :D

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers