Monday, June 18, 2012

18,000 dalam 1

lamanya tak update blog
last update masa habis 1st paper hari itu
dan disebabkan dah banyak hari tak update
maka kita akan buat combo update
hehehe!


1. Combo Set A


exam berjalan seperti biasa
disebabkan exam banyak paper petang
malam itu boleh selit sekali time untuk tengok bola

oh ya!
aku takde lah minat sangat-sangat bola tu
minat pun sebab ada player yang aku suka je pun

and team aku mestilah La Roja !
second team aku team Germany


kenapa Spain dengan Germany?
Sebab Spain ada Ramos and Germany sebab ada potential nak menang
So Vamos Espana ! Go Germany !


2. Combo Set B


Hari tu Jose Mourinho datang Malaysia
and aku jeles sangat sebab PM dapat jersy RM siap ada tanda tangan ok
aku punya lah berkira-kira nak beli jersy RM yang baru
PM siap boleh dapat free je kowt

ni baru Mou yang datang
kalau player dia yang datang
berdarah hidung lah aku

jeles much


3. Combo Set C







meet my baby cactus, Ramos !
Nama panjang dia Muhammad Ramos Talhah
ya i know, i know
bunyinya sangat lame

tapi, ada aku kisah?
hahahaha!

Ramos dah tumbuh stalk baru
hari-hari aku akan cakap-cakap dengan dia
mak aku cakap, kalau kita rajin cakap dengan pokok
nanti dia tumbuh elok

so, ini lah hasilnya !
Ramos yang sihat ! :)


ok, tu je lah pun
combo-combo yang ada
takde lah sampai 18,000 perkara pun
18,000 patah perkataan, mungkin?

so, nak out
nak study CNS



6 comments:

pha is said...

kalau nk lagi sihat, ko peluk pokok tu.. hahahha

Qu azniza ;) said...

cantik la kaktus tu!

ainraus said...

comel nya kaktus!

eqacashperlala said...

Ramos malu orang kata dia comel :ppp

miszlullaby said...

ml bela 3 kaktus dlm blik air.2 mati sudahh..tnggal satu jek yg dah mule nak naik pucuk..huhuh

eqacashperlala said...

ML: sayangnyaaaa... harap2 yang satu tu terus tumbuh..hee

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers