Friday, March 30, 2012

feeling feeling

aku adalah orang yang jarang sekali cerita
pasal love story aku
jujur aku cakap
aku malu nak cerita pasal dia


bukan sebab aku malu dengan dia
tapi aku rasa love story bikin orang meluat


*mungkin sebab aku kadang-kadang meluat dengan orang yang suka cerita pasal bf dia*


tapi kali ini aku rasa aku nak cerita pasal dia
but not expressing my love or what
just nak cerita something...


after 7 years together
takde benda lain yang aku expect dari dia
selain get married
sumpah aku cakap
aku dah malas nak fikir pasal laki lain ke apa ke
yang aku fikir sekarang
settle down dengan dia


but the thing is
kadang-kadang aku rasa
macam nak give up pun ada
sometimes aku rasa penat
nak keep things going on


dan dan
haruslahh kalau dah 7 tahun kawan
mesti rasa kosong je
maksud aku tak macam fresh couple
selalu dating, keluar makan ke apa ke
dan part paling tak best
dia jauh gila dari aku
nak call pun susah
nak jumpa, lagi lah...


bila jarang jumpa and contact ni lah
macam-macam boleh jadi
emo semacam lah apa lah
betul-betul dugaan


sekarang ni..
aku hanya boleh berdoa
and go with the flow
kalau ada jodoh, adalah
kalau takde, nak buat macam mana kan....


**********************************

pelik gak cerita pasal feeling kat blog

6 comments:

Ninaa. said...

so how's the feeling lepas cite dekat blog ? hahahah. chillex. ade jodoh ade. Tuhan tu Maha,

eqacashperlala said...

ninaa: hahaha.. takde feeling bhai.. insya allah..doa2 jodoh aku panjang :)

Rara Nasiha said...

Ada jodoh tak kemana sayang. kita hanya mampu berdoa. :)

eqacashperlala said...

rara nasiha: ya..aku percaya jodoh dan ketentuan Nya.. thanks anyway :)

Azni Zuhaini said...

cik eqa, sori aritu jumpa.. mcm kekok sikit sbb sy pun terkejut. sorii sbb tak cam cik eqa. nnt ada masa lgi kta jumpa, insya Allah.

eqacashperlala said...

azni: takde hal laaa... insya Allah, ada masa kita jumpa :DD

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers