Thursday, November 12, 2009

FAR 111/4

HUARGHH!!!
FAR 111/4 - principles of chemistry for pharmacy.
SUSAH! tuh perkataan pertama yang terlintas kat pale aku bile dapat paper tuh
dah lah kimia fizikal, mmg aku tak suke
aku nak kimia organik, tapi apakan daya. aku mmg totally LEMAH dalam kire2 ni.
aku mula menggelabah bile tibe2 je aku xdapat nak bwat kire2.
aku pown bertenang, tapi dalam mase yang same aku berpeluh.
adrenalin mula membuak2 dalam badan aku, membuat salur darah aku mengembang, jantung ku berdegup kencang. perlahan2 aku tarik napas.
aku tgok sebelah aku, rancak menjawap soklan, sedangkan aku duduk diam, tanpe tulis ape2.
aku tgok jam, lagi sejam mase nak habis, sedangkan aku baru jawap essay yang kedua. ade lagi 2 essay yang aku belum jawap.
aku pun mengira macam nak gila
segala formula yang terlintas di kepale, aku gunekan
betul salah, itu belakang cerite.
30 minit yang terakhir, aku baru mula jawap essay yang ketiga. essay tentang electrochemistry.. ah~
lega, sebab dapat juga aku jawap dengan baik.
dan soklan yang last sekali, aku jawap ngan penuh kelam kabut
aku siapkan juga..tak tahu lah ape nak jadi ngan result chemistry tuh nnty
YA ALLAH! harap2 lah semuanya lancar. AMIN..

1 comment:

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers