Sunday, March 31, 2013

sudah besar?

hello blog!
okeh, bila sudah besar ni
tulis blog bila perlu sahaja
hahaha!

contohnya, bila boring
bila boring kita akan semangat nak membebel kannn

so, sepanjang aku tak tulis blog ni
takde benda sangat yang jadi kat diri aku
meh aku list kan senarai aktiviti yang sudah buat
dan juga yang harus buat

1. Bercuti yeayyyy!!

okeh, actually bukan lah cuti sangat pun
cuma pergi hiking dengan le friends
and pergi mandi-manda di pantai
feeling-feeling cuti lah
biarlah cuma dekat Penang je pun


GG di Pantai Kerachut


Rock stars ingin ke Monkey Beach


Le friendssss


Best okeh Penang National Park ni
sila lah pergi wahai kanak-kanak yang berada di sekitar Penang
buat aktiviti yang sihat sambil jalan-jalan

Pergilah ke Monkey Beach, cari jodoh orang putih
untung-untung dapat anak mata biru
perghh!


2. Pharmnight 2013

Annual dinner untuk student pharmacy USM
theme untuk tahun ni 'Vintage Garden'
ambik kauuu!
kemain theme dinner tahun ni
sampai pening-pening nak pakai baju apa
end-up pakai baju biasa je pun
hmm..


GG


3. Interview SPA (next Wednesday)

Dah besar rupanya aku ni
bila kena apply kerja
and kena interview untuk kerja

tak sangka gila
next year dah bekerja (insha allah, amin..)
sebagai prp (provisionally registered pharmacist)
pastu frp (fully registered pharmacist)
and then...

KAHWIN!!

hahahahaha!

so, applying for pegawai farmasi U41
gila lah..
satu benda pun tak tahu okeh

dan sebenarnya,
waktu aku guna untuk tulis blog ni
waktu aku kena study untuk interview
hmm..

okeh lah!
nak study lah sikit
wish me luck people!!

adios!

2 comments:

NurShafiqa Balqish Jaffri said...

perrggh! terus naik 41 ke??lepas tu 44! cun sioots

eqacashperlala said...

haaa... aku sebenarnya tak paham sangat nombor2 kat kerajaan ni. ahaha

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers