Friday, May 18, 2012

7:09 pm ; 18 May 2012

hola todos!

wah!
sejak lapan ratus tahun tak berblog
dah pandai cakap spanish pulaa

fuhh!
dah lama gila tak menaip
dah lama gila tak membebel
dah lama gila tak mengarut
dekat blog

well
hari ini ada nawaitu nak blogging pun
sebab dah tak tahu nak buat apa
bosan..
nak study, malas gilaaa..

ouh ya,
esok aku ada trip pergi herbal forest
educational gila trip tu kan?
hati ni kuat mengatakan tempat tu akan jadi tempat yang sangat bosan

and and
aku malas nak bergerak
aku nak duduk dalam bilik
nak habiskan baca novel(s)
nak baring-baring
nak bersenang-senang

12 jun aku dah start final
12 jun okayhh
satu benda pun aku tak study lagi
ni haa jadual exam aku:


12/6/12 : Analytical chemistry 2

13/6/12 : Forensic pharmacy and ethic

14/6/12 : English

15/6/12 : Gastrointestinal system and therapy

18/6/12 : Drug and society

20/6/12 : CNS and therapy

21/6/12 : Pharmacognosy 2

22/6/12 : Dosage form design 2


dua-ibu-jari-naik =,=


SR4 

2 comments:

cik pieja hut said...

hebaq naa hang punye paper . banyak giler

eqacashperlala said...

pieja: haaa...setiap sem, mesti ada 7-8 paper exam... penat...

baby saya

Lilypie Angel and Memorial tickers